reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzisiaj zrobiłam mojemu screena Twojej jeden wypowiedzi właśnie o tym, że miałaś 9 transferów. Mi po pierwszym nieudanym świat się zawalał… Podziwiam ile siły miałaś!
Gratulacje maleństwa! Niech rośnie zdrowo ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰
Bo najważniejsze to się nie poddawać i walczyć do końca !!! Szczerze to ja już traciłam nadzieję , jeszcze wczoraj do męża mówiłam że po co jedziemy do łodzi jak nie wiemy czy jest wszystko dobrze ... Zaryzykowaliśmy i pojechaliśmy ❤️ i dziś nasze maleństwo ma prawie 5 mm ❤️❤️

Ja tylko tak na chwilę, dziewczyny proszę nie przestawajcie warzyć i wierzyć że się kiedyś uda . Każda z nas zostanie mamą , najszczęśliwszą na świecie ❤️

Właśnie wracam z wizyty i widziałam pięknie bijące serduszko mojego szczęścia 😍😍😭😭😭

9 transfer zakończony powodzeniem .... Wtedy gdy straciłam już nadzieję , on się udał ... I jak to lekarz powiedział " ciąża rozwija się idealnie 😍😍"

Boże jestem tak szczeliwa że mogła bym góry przenosić ❤️❤️❤️
Wspaniała wiadomość. Kciuki trzymam do końca :) Nudnych 9 miesięcy ❤️ Najnudniejszych.
A propos wcześniejszych Twoich postów - jakie to śmieszne cieszyć się, że ktoś 🤮 😅
😅😅

Ja tylko tak na chwilę, dziewczyny proszę nie przestawajcie warzyć i wierzyć że się kiedyś uda . Każda z nas zostanie mamą , najszczęśliwszą na świecie ❤️

Właśnie wracam z wizyty i widziałam pięknie bijące serduszko mojego szczęścia 😍😍😭😭😭

9 transfer zakończony powodzeniem .... Wtedy gdy straciłam już nadzieję , on się udał ... I jak to lekarz powiedział " ciąża rozwija się idealnie 😍😍"

Gratulacje Kochana ❤❤❤❤ wiedzialam, ze bedzie pieknie ❤❤❤❤

Poddający się nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy nie poddaje😉 💪💪💪💪💪jeszcze raz oficjalnie gratulacje 🤰💞💞 Ty chyba dla mnie zwolnisz brzuch w lipcu, bo mi nasz doktorek kazał wracać po dziecię w tym miesiącu 🙃 przebadanego maluszka mogę przygarnąć 😁

reklama

Kochana tak się cieszę gratuluję 🥰😘😘😍🤗🤗

Do góry