reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wooow! Jak ja kocham takie nowiny! Super! Gratuluję ❤️

Ja Ciebie pamiętam ☺️ nie wiem, czy Ty mnie 🤣

Ale właśnie zaczełam podejście do kriotransferu, wracam po rodzeństwo dla Lili. Jak wszystko dobrze pójdzie, to w Wigilię ogłosimy dobrą nowinę 🙃
Jednak nie łudzę się, że znowu uda się za pierwszym razem...
Dziękuję☺️ Jasne że Cię pamietam😀 Miałyśmy udany transfer w podobnym czasie😀
Trzymam mocno kciuki żeby kriotransfer też był udany✊✊✊
Zobacz jak się fajnie złożyło- mamy szansę na rodzeństwo dla naszych dziewczyn w podobnym czasie😁 Może to znak że znowu nam się uda.

Witajcie, jestem po 40 i niskie AMH. Staramy się od 7 lat. Po 4 latach bez zabezpieczeń zaczęłam pić zioła ojca sroki i robić testy. Po roku wizyta w poradni i pierwsze badania, które wykazały kiepskie wyniki męża. :-( Straciliśmy dużo czasu, moje AMH spadło. Żal mi tych lat..
Teraz próbujemy podejść do invitro.

Witajcie, jestem po 40 i niskie AMH. Staramy się od 7 lat. Po 4 latach bez zabezpieczeń zaczęłam pić zioła ojca sroki i robić testy. Po roku wizyta w poradni i pierwsze badania, które wykazały kiepskie wyniki męża. :-( Straciliśmy dużo czasu, moje AMH spadło. Żal mi tych lat..
Teraz próbujemy podejść do invitro.
Powodzenia!!!!

Uderzam do was dziewczyny z nietypowym pytaniem. Muszę wyrwać ósemke ale będzie to najprawdopodobniej dzień przed transferem myślicie, że to nie zaszkodzi ?
Oczywiscie będę o tym rozmawiać z lekarzem prowadzącym i na pewno rozwieje moje wątpliwości. Ale chciałabym także wasze rady usłyszeć ;)

Ja wczoraj miałam transfer czy to normalne ze dzisiaj musiałam wyrzucić moja bieliznę bo tak tao wyglada jakbym się po sikała , dodam ze jeszcze biorę luteinę dopochwowo może to ona tak się rozpuszcza 😳

Ja wczoraj miałam transfer czy to normalne ze dzisiaj musiałam wyrzucić moja bieliznę bo tak tao wyglada jakbym się po sikała , dodam ze jeszcze biorę luteinę dopochwowo może to ona tak się rozpuszcza 😳
Tak, niestety luteina dopochwowo załatwia bieliznę raz dwa. Trzeba się przyzwyczaić ;)
Mi jeszcze po transferze lekarz mówił że mogę mieć początkowo takie uczucie posikania bo przepłukiwał przed transferem

Uderzam do was dziewczyny z nietypowym pytaniem. Muszę wyrwać ósemke ale będzie to najprawdopodobniej dzień przed transferem myślicie, że to nie zaszkodzi ?
Oczywiscie będę o tym rozmawiać z lekarzem prowadzącym i na pewno rozwieje moje wątpliwości. Ale chciałabym także wasze rady usłyszeć ;)
Do wyrwania dają znieczulenie miejscowe.
I ono podobno usuwa się koło 12h.
Zapytaj tylko czy nie dają osłonowo antybiotyku przy wyrwaniu.
No i pytanie czy to górną czy dolną? Te górne Id A szybciutko

reklama
Do góry