Madame JS
Fanka BB :)
U mnie teoretycznie trzeba co najmniej do 8 tygodnia ciąży, a nawet do końca 1. trymestru...Dzziewczyny ile czasu po punkcji przyjmowałyście progesteron?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie teoretycznie trzeba co najmniej do 8 tygodnia ciąży, a nawet do końca 1. trymestru...Dzziewczyny ile czasu po punkcji przyjmowałyście progesteron?
Dziękuję Jasne że Cię pamietam Miałyśmy udany transfer w podobnym czasieWooow! Jak ja kocham takie nowiny! Super! Gratuluję
Ja Ciebie pamiętam nie wiem, czy Ty mnie
Ale właśnie zaczełam podejście do kriotransferu, wracam po rodzeństwo dla Lili. Jak wszystko dobrze pójdzie, to w Wigilię ogłosimy dobrą nowinę
Jednak nie łudzę się, że znowu uda się za pierwszym razem...
Powodzenia!!!!Witajcie, jestem po 40 i niskie AMH. Staramy się od 7 lat. Po 4 latach bez zabezpieczeń zaczęłam pić zioła ojca sroki i robić testy. Po roku wizyta w poradni i pierwsze badania, które wykazały kiepskie wyniki męża. :-( Straciliśmy dużo czasu, moje AMH spadło. Żal mi tych lat..
Teraz próbujemy podejść do invitro.
Tak, niestety luteina dopochwowo załatwia bieliznę raz dwa. Trzeba się przyzwyczaićJa wczoraj miałam transfer czy to normalne ze dzisiaj musiałam wyrzucić moja bieliznę bo tak tao wyglada jakbym się po sikała , dodam ze jeszcze biorę luteinę dopochwowo może to ona tak się rozpuszcza
Do wyrwania dają znieczulenie miejscowe.Uderzam do was dziewczyny z nietypowym pytaniem. Muszę wyrwać ósemke ale będzie to najprawdopodobniej dzień przed transferem myślicie, że to nie zaszkodzi ?
Oczywiscie będę o tym rozmawiać z lekarzem prowadzącym i na pewno rozwieje moje wątpliwości. Ale chciałabym także wasze rady usłyszeć
Wkładki noś.Ja wczoraj miałam transfer czy to normalne ze dzisiaj musiałam wyrzucić moja bieliznę bo tak tao wyglada jakbym się po sikała , dodam ze jeszcze biorę luteinę dopochwowo może to ona tak się rozpuszcza