reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Tak zgłaszasz się do punktu pobrań i pobierają Ci krew na czczo na cukier i insulinę później pijesz glukozę i po godzinie od wypicia znów pobierają i później po dwóch . Wynik tego samego dnia . Przynajmniej u mnie był w tym samym dniuMożna na raz te dwa badania zrobić? i jak one wyglądają? To są badania z krwi?
A zrobi biopsję endonometrium z badaniem wycinka. Może jest jakieś zapalenie ukryte.nie były badane wszystkie z 5 doby , zostały nam jeszcze 2 blastki z 6 doby...
Ponoć endometrium zawsze ładne, nie miałam nigdy problemu... jestem bezsilna... nie wiem od czego zacząć czy podejść ostatni raz do trzeciego transferu czy przebadać immunologie i całą resztę...
Dopiero konsultacja w poniedziałek, faszerować się jeszcze lekami czy już nie ma sensu ?
Deess.
ja 27 mój mąż 37, nie miałam nic takiego wykonywanego .A ile macie lat? Bo to tez ma znaczenie.
Zapytaj na wątku o poronieniach czy coś jeszcze możesz zrobić. I tak jak dziewczyny piszą to immuno. A histeroskopie miałaś robioną po poronieniach? Biopsje endometrium?
Deess.
pójdę w poniedziałek i też zrobię bo mi skakał niekiedy cukier może nie wysoko bo niby norma 99 a ja miałam raz 102 raz 103 .Tylko krzywa cukrowa i insulinowa . To przed ostatnim transferem
To ja bym spróbowała wykonać histeroskopie i wtedy podejść do transferów. Jesteś bardzo młoda jak na IVF jest duża szansa ze się uda :-)ja 27 mój mąż 37, nie miałam nic takiego wykonywanego .
Deess.
młoda, ale na naturalna ciążę nie mam już szans... a w cuda nie wierzę...To ja bym spróbowała wykonać histeroskopie i wtedy podejść do transferów. Jesteś bardzo młoda jak na IVF jest duża szansa ze się uda :-)
Orchidea33
Ja mialam biopsje robiona. 2 mce leczenia antybiotykiem. Do transferu mialam tez mnostwo lekow ale myślę, ze to leczenie tez pomoglo zajsc w ciaze.idzie wytrzymac nie jest przyjemny ale nie jest tez bolesny
czytalam ostatnio na forum ze ktoras dziewczyna po przeleczeniu takiego zapalenia zaszla w ciaze- moze przypadek moze nie ale troche mnie pocieszylo.
Tez jestem po CP i kilku biochem wiec podchodze do tego z lekka rezerwa.. to moze byc przyczyna ale nie musi.
Ja Ci nie mówię, ze w ciąże naturalnie zajdziesz. Ja Ci mówię, ze IVF powinno się udać. Około 80% komórek jajowych przed 30 rz jest poprawnych genetycznie. Po 40rz może 20-30% w zależności od kobiety.młoda, ale na naturalna ciążę nie mam już szans... a w cuda nie wierzę...
To oznacza, ze nawet w przypadku dużej fragmentacji twoje komórki będą ją kompensować.
U nas tez czynnik męski, kiedyś fragmentacja chyba była 21%
reklama
To tak jak I u mnie 3 transfery i beta ani drgnęła. Dziecko już mam jedno z naturalnej.Hej dziewczyny. Po nieudanym transferze , w kolejnym cyklu podeszłam jeszcze raz .. niestety właśnie odebrałam wyniki i to samo beta 1.10 .
Jakie badania powinnam wykonać? Tu jest brak jakiejkolwiek implantacji... Nie wiem dlaczego tak się dzieje, że ta beta nie rośnie
Podziel się: