Mnie opryszczka wyskoczyła po pierwszym transferze. Ogromna i to pierwszy raz w życiu. Teraz trzeci raz w ciąży i znowu opryszczka. Nie martw się na zapas!Mnie ta opryszczka martwi;/
reklama
katharina203
Fanka BB :)
Ja mam po 4 tabletki rano w południe i wieczorem...I w robocie jest dupa...Ja mam dopochwowe tylko na noc więc nie pomogę. Wiadomo, że w pracy się nie położysz. Więc zaaplikować i na pewno coś z niej się wchłania. Lepiej mieć jak nie miec
Ja testy robiłam od 4 dpt I jak już traciłam nadzieję w 7dpt i 9dpt pojawiała się blada kreska. Jeszcze kropek ma czas.Robiłam u mnie 6dpt tak jak czułam nie udany ,jestem zła na siebie ,że zmarnowałam ostatni zarodek bez dodatkowych badań. U Ciebie jescze wcześnie poczekaj chociaż do 6 dnia
*Lena2013*
Zaangażowana w BB
Ooo Ediii jest dla nas nadziejaJa testy robiłam od 4 dpt I jak już traciłam nadzieję w 7dpt i 9dpt pojawiała się blada kreska. Jeszcze kropek ma czas.
*Lena2013*
Zaangażowana w BB
Fajnie gdyby opryszczka była nowym objawem ciazowym szybko wszystko byłoby jasneMnie opryszczka wyskoczyła po pierwszym transferze. Ogromna i to pierwszy raz w życiu. Teraz trzeci raz w ciąży i znowu opryszczka. Nie martw się na zapas!
margaretka89
Co to znaczy słabego zarodka?10.11 mam transfer bardzo słabego zarodka...no ale cóż...
Edit. mi zostało 3bc z 6 doby, serce boli zostawiać, ale my raczej nie damy rady mieć dwójki, więc raczej się nie zdecydujemy na transfer.
margaretka89
Ja byłam na urlopie, nie byłabym w stanie ogarnąć leków chodząc do pracy ze względu na jej specyfikę i brak opcji wzięcia leków o konkretnej porze.Ja mam po 4 tabletki rano w południe i wieczorem...I w robocie jest dupa...
Ja mam zapisany Lutinus 3 razy dziennie brałam go też przed transferem jak chodziłam do pracy.Dziewczyny jak sobie dajecie radę z tab dopochwowymi w pracy. Ja jak włożę w łazience to mam myśli że zanim dojdę do biurka to one juz są przy wylocie...
Z racji tego że pracuje w przedszkolu, aplikowałam je jak dzieci miały leżakowanie dzięki czemu mogłam posiedzieć i nie być w "ruchu" ale nigdy nie zauważyłam żeby mi wylatywały. Były po nich upławy trochę więcej niż np. po wieczornych ale też się rozpuszczały. Może to też zależy jakie leki?
Mam wyniki.Bol pleców to dziewczyny, które miały im się udawało. Ja nigdy nie miałam. Nawet z córką O której będziesz miała wyniki? daj znac trzymam kciuki
Progesteron w środę miałam 25.5 dzisiaj 38.8 to dobrze? Wogole jestem nie w temacie a nie mam jeszcze odpowiedzi od lekarza.
Beta oczywiście okrągłe 0 chociaż nie spodziewałam się nic innego bo wiem że jest za wcześnie, ale przecież nie mogłam się oprzeć będąc w laboratorium
*Lena2013*
Zaangażowana w BB
Progesteron super No beta faktycznie za wcześnie, a ja chciałam żeby test mi wyszedłJa mam zapisany Lutinus 3 razy dziennie brałam go też przed transferem jak chodziłam do pracy.
Z racji tego że pracuje w przedszkolu, aplikowałam je jak dzieci miały leżakowanie dzięki czemu mogłam posiedzieć i nie być w "ruchu" ale nigdy nie zauważyłam żeby mi wylatywały. Były po nich upławy trochę więcej niż np. po wieczornych ale też się rozpuszczały. Może to też zależy jakie leki?
Mam wyniki.
Progesteron w środę miałam 25.5 dzisiaj 38.8 to dobrze? Wogole jestem nie w temacie a nie mam jeszcze odpowiedzi od lekarza.
Beta oczywiście okrągłe 0 chociaż nie spodziewałam się nic innego bo wiem że jest za wcześnie, ale przecież nie mogłam się oprzeć będąc w laboratorium
reklama
Karpatka89
A jakie jednostki proga? Jak ng/ml to bardzo dobrze, a jak nmol to trochę mało.Ja mam zapisany Lutinus 3 razy dziennie brałam go też przed transferem jak chodziłam do pracy.
Mam wyniki.
Podziel się: