A jakie jednostki proga? Jak ng/ml to bardzo dobrze, a jak nmol to trochę mało.
reklama
Karpatka89
Fanka BB :)
To świetny progesteron
katharina203
No właśnie chodzi o to że to nowa praca...chodze do niej tydzień...Ja byłam na urlopie, nie byłabym w stanie ogarnąć leków chodząc do pracy ze względu na jej specyfikę i brak opcji wzięcia leków o konkretnej porze.
Serduszkowelove
Dokladnie ja niby piękne klasy , 5.1.2 i 2 x transfer dupka, nie ma reguły, teraz został mi mrozaczek z 6 doby 5.2.2 chyba? Czy 5.2.3 i uważam, że ma takie same szanse, jeśli walczył do 6 to ma potencjał ♡Co to znaczy słabego zarodka?
Edit. mi zostało 3bc z 6 doby, serce boli zostawiać, ale my raczej nie damy rady mieć dwójki, więc raczej się nie zdecydujemy na transfer.
JestemMama!
Dokładne się z tym zgadzam . Zresztą każda klinika ma inne oznaczenia ... W mojej np. jest od 4 ... I nadal stare oznaczenia typu AA, AB , BC , BA, BB, BC ..Dokladnie ja niby piękne klasy , 5.1.2 i 2 x transfer dupka, nie ma reguły, teraz został mi mrozaczek z 6 doby 5.2.2 chyba? Czy 5.2.3 i uważam, że ma takie same szanse, jeśli walczył do 6 to ma potencjał ♡
W mojej klinice 3 to jest piękna blastka
Ja czuję, że się nie udało, znaczy ja to wiem ,ale u Ciebie jest nadziejaOoo Ediii jest dla nas nadzieja
JestemMama!
Dlaczego tak sądzisz ???Ja czuję, że się nie udało, znaczy ja to wiem ,ale u Ciebie jest nadzieja
Serduszkowelove
Opowiadaj kochana co U Ciebie ???? myślę o Tobie jak wchodzę na forumDokładne się z tym zgadzam . Zresztą każda klinika ma inne oznaczenia ... W mojej np. jest od 4 ... I nadal stare oznaczenia typu AA, AB , BC , BA, BB, BC ..
W mojej klinice 3 to jest piękna blastka
JestemMama!
Na razie nie chce zapeszać ale jest dobrze , nawet bardzo mam nadzieję że w najbliższy. Czasie będę mogła powiedzieć więcejOpowiadaj kochana co U Ciebie ???? myślę o Tobie jak wchodzę na forum
reklama
Artemida90
brałam leki pracując na 3 zmiany, nigdy nie brałam o stałej porze. Transfer udany i to na cyklu sztucznym. Wystarczy brać o mniej więcej stałej porze tzn rano popołudniu i wieczorem. Ja czasem brałam „rano” o 5 a czasem o 8-9 rano bo tak wstawałam jak szlam ba popołudniu. A czasem ok 7 jak wracałam po nocnej zmianie i szlam spać. Stałość brania leków nie gwarantuje udanego transferu.Ja byłam na urlopie, nie byłabym w stanie ogarnąć leków chodząc do pracy ze względu na jej specyfikę i brak opcji wzięcia leków o konkretnej porze.
Podziel się: