reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, ja dziś miałam 3 weryfikację, wyniki z 9 dnia po transferze: beta ich 66,1 progesteron 24 i estradiol ponad 4000.Pytam lekarza co o tym sądzi, to stwierdził tylko, że coś zaczyna się bać i tyle.Czy beta w tym dniu prawidłową? Stwierdził , że powie mi za tydzień bo wtedy kazał mi zrobić kolejny raz te badania.Myslalam że dziś już będę mogła trochę odetchnąć, że wszystko idzie w dobrym kierunku, ale nie umiał mi odpowiedzieć.Jak zapytałam o bóle jajników to powiedział, że to dobry objaw, a ja na to , że mam obawy bo w pierwszej ciąży czegoś takiego nie miałam, czy to może być też objaw ciąży pozamacicznej, to nie umiał odpowiedzieć.Jestem dalej w kropce, nie umiem jeszcze się cieszyć, bo cały czas mam ten niepokój... Co myślicie o moich wynikach?

reklama
Dziewczyny, ja dziś miałam 3 weryfikację, wyniki z 9 dnia po transferze: beta ich 66,1 progesteron 24 i estradiol ponad 4000.Pytam lekarza co o tym sądzi, to stwierdził tylko, że coś zaczyna się bać i tyle.Czy beta w tym dniu prawidłową? Stwierdził , że powie mi za tydzień bo wtedy kazał mi zrobić kolejny raz te badania.Myslalam że dziś już będę mogła trochę odetchnąć, że wszystko idzie w dobrym kierunku, ale nie umiał mi odpowiedzieć.Jak zapytałam o bóle jajników to powiedział, że to dobry objaw, a ja na to , że mam obawy bo w pierwszej ciąży czegoś takiego nie miałam, czy to może być też objaw ciąży pozamacicznej, to nie umiał odpowiedzieć.Jestem dalej w kropce, nie umiem jeszcze się cieszyć, bo cały czas mam ten niepokój... Co myślicie o moich wynikach?

Tu masz tabelkę która krąży po forum .powiedz proszę jaki zarodek miałaś podany ... Mi to wygląda na biochemiczna chodz mam nadzieję że się mylę ... Nie z takich bet były ciążę . Trzymam mocno ✊✊✊

Załączniki

• IMG_20221027_201159.jpg
    IMG_20221027_201159.jpg
    232,3 KB · Wyświetleń: 70

Tu masz tabelkę która krąży po forum .powiedz proszę jaki zarodek miałaś podany ... Mi to wygląda na biochemiczna chodz mam nadzieję że się mylę ... Nie z takich bet były ciążę . Trzymam mocno ✊

Nie dziękuję, blastocysta 4.2.2. - 6 dniowa z nacięciem przed kriotransferem...

Trochę niska ta beta jak na 9dpt. Ja np 7 dnia miałam 55. Moze się rozkręci, kiedy powtarzasz?

Trzymam ✊

Niestety dopadł mnie dołek. Dzisiaj dzwoniłam do kliniki zapytać co z resztą z 3 rozwijających się zarodków i niestety nie doszły do blastocyst. Zapytałam się też o klasę moich 4 zamrożonych zarodków i jest słabo:( mam 2x 3ab i 2x 2ab.
Transferowany miałam też 3ab. Żaden z moich 8 zapłodnionych zarodków nie osiągnął 4. Nachodzą mnie bardzo czarne myśli że będzie źle.
Kochana nie raz i nie dwa czytałam, że te najsłabsze zarodki byly tymi złotymi więc głowa do góry;) Będzie dobrze;) Dla każdej z nas zaświeci słońce:*

reklama
Do góry