reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Potem już beta nie rośnie tak szybko dlat3go nie ma sensu biegać i się kłuć, według mnie wystarczy sprawdzić, dwa trzy raz A potem już tylko usg.
U jednej beta 10 dpt jest 120 u innej 400 i obie ciążę zdrowe.
Także Nie stresuj się nie potrzebnie
Zrobiłam dzisiaj ze względu na wizytę którą mam mieć w poniedziałek …
Zamiast się na weekend uspokoić to sobie tylko nerwów dołożyłam ☹️
Wiem ze Beta nie rośnie już tak szybko ale to raczej się dzieje na późniejszym etapie …

reklama
Zrobiłam dzisiaj ze względu na wizytę którą mam mieć w poniedziałek …
Zamiast się na weekend uspokoić to sobie tylko nerwów dołożyłam ☹️
Wiem ze Beta nie rośnie już tak szybko ale to raczej się dzieje na późniejszym etapie …
Ale przyrost minimum to 66 %, Ty masz więcej więc ja bym się tak nie dołowała od razu

To i ja przyszłam się pożalić …
Dziś powtórzyłam betę …
W poniedziałek 492…
Dziś tylko 1394…
Niby w normie ale to jakieś 69% przyrostu tylko ☹️
Jak żyć …. ☹️
Idę jutro do znajomej lekarki na dyżur żeby zobaczyła czy czasem kropek nie zrobił sobie podróży poza macice … 🙁

Nie mam dobrych przeczuć 😞
W takich chwilach chciałam przypomnieć ze między 10 a 12 dpt miałam przyrost 35 % i tez żegnałam się z dzidziusiem i marzeniami.
Rodzę za 5 dni !!!

Ale przyrost minimum to 66 %, Ty masz więcej więc ja bym się tak nie dołowała od razu
69 % to ze tak powiem bliżej niższej czyt gorszej granicy niż tej lepszej …
Najzwyczajniej złapałam dola …
Człowiek spodziewał się tu 2 z przodu i pyk w pysk dostał w kilka sekund i spadł z chmurek 🙁

W takich chwilach chciałam przypomnieć ze między 10 a 12 dpt miałam przyrost 35 % i tez żegnałam się z dzidziusiem i marzeniami.
Rodzę za 5 dni !!!
Dziękuje ♥️
jutro idę na usg …
Zobaczymy co tam się odpinkala 🙁

Wow ! Powodzenia i trzymam kciuki za szybkie i szczęśliwe rozwiązanie ♥️

Człowiek spodziewał się tu 2 z przodu i pyk w pysk dostał w kilka sekund i spadł z chmurek 🙁

Dziękuje ♥️
jutro idę na usg …

Trzymam kciuki :)

Dziękuje ♥️
jutro idę na usg …

Owszem ale przyrost jest w normie 🙂

Jeszcze teraz weekend i ani tak ani srak sprawdzić betę co 48h...
Rozkminiam właśnie czy iść jutro i w poniedziałek jeszcze skontrolować tą habete czy poprostu odpuścić całkowicie i iść na usg...
Kill me please 🙃
Nie wytrzymiem z nią 🙈🙈🙈 Kochana jest przyrost , jest w normie . Więc nie ma czym się stresować ! Ja też tak miałam dwa lata temu . Co dwa dni biegałam na betę , testy codziennie robiłam i jeszcze dawałam zdjęcia tu dla porównania bo kreska wczorajsza była ciemniejsza od dzisiejszej 🙈🤦‍♀️ naprawdę... Dziwie się dziewczyna że nie wywalily mnie z forum ... Eh... Będzie pięknie zobaczysz ❤️❤️ czekam na wieści ❤️❤️ pamiętaj że to nasz miesiąc 😍😍❤️ musi być pięknie ❤️❤️✊✊✊✊🙏

reklama
Nie wytrzymiem z nią 🙈🙈🙈 Kochana jest przyrost , jest w normie . Więc nie ma czym się stresować ! Ja też tak miałam dwa lata temu . Co dwa dni biegałam na betę , testy codziennie robiłam i jeszcze dawałam zdjęcia tu dla porównania bo kreska wczorajsza była ciemniejsza od dzisiejszej 🙈🤦‍♀️ naprawdę... Dziwie się dziewczyna że nie wywalily mnie z forum ... Eh... Będzie pięknie zobaczysz ❤️❤️ czekam na wieści ❤️❤️ pamiętaj że to nasz miesiąc 😍😍❤️ musi być pięknie ❤️❤️✊✊✊✊🙏
Sama siebie nie ogarniam 🤦🏻‍♀️😜🤣
Pobuczałam sobie i przeszło….
Ehhh ten październik 🙃 oby faktycznie był ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻 Jak nie dla mnie to chociaż dla Ciebie ♥️

Do góry