reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, ja dziś miałam 3 weryfikację, wyniki z 9 dnia po transferze: beta ich 66,1 progesteron 24 i estradiol ponad 4000.Pytam lekarza co o tym sądzi, to stwierdził tylko, że coś zaczyna się bać i tyle.Czy beta w tym dniu prawidłową? Stwierdził , że powie mi za tydzień bo wtedy kazał mi zrobić kolejny raz te badania.Myslalam że dziś już będę mogła trochę odetchnąć, że wszystko idzie w dobrym kierunku, ale nie umiał mi odpowiedzieć.Jak zapytałam o bóle jajników to powiedział, że to dobry objaw, a ja na to , że mam obawy bo w pierwszej ciąży czegoś takiego nie miałam, czy to może być też objaw ciąży pozamacicznej, to nie umiał odpowiedzieć.Jestem dalej w kropce, nie umiem jeszcze się cieszyć, bo cały czas mam ten niepokój... Co myślicie o moich wynikach?

reklama
Dziewczyny, ja dziś miałam 3 weryfikację, wyniki z 9 dnia po transferze: beta ich 66,1 progesteron 24 i estradiol ponad 4000.Pytam lekarza co o tym sądzi, to stwierdził tylko, że coś zaczyna się bać i tyle.Czy beta w tym dniu prawidłową? Stwierdził , że powie mi za tydzień bo wtedy kazał mi zrobić kolejny raz te badania.Myslalam że dziś już będę mogła trochę odetchnąć, że wszystko idzie w dobrym kierunku, ale nie umiał mi odpowiedzieć.Jak zapytałam o bóle jajników to powiedział, że to dobry objaw, a ja na to , że mam obawy bo w pierwszej ciąży czegoś takiego nie miałam, czy to może być też objaw ciąży pozamacicznej, to nie umiał odpowiedzieć.Jestem dalej w kropce, nie umiem jeszcze się cieszyć, bo cały czas mam ten niepokój... Co myślicie o moich wynikach?

Tu masz tabelkę która krąży po forum .powiedz proszę jaki zarodek miałaś podany ... Mi to wygląda na biochemiczna chodz mam nadzieję że się mylę ... Nie z takich bet były ciążę . Trzymam mocno ✊✊✊

Załączniki

• IMG_20221027_201159.jpg
    IMG_20221027_201159.jpg
    232,3 KB · Wyświetleń: 75

Tu masz tabelkę która krąży po forum .powiedz proszę jaki zarodek miałaś podany ... Mi to wygląda na biochemiczna chodz mam nadzieję że się mylę ... Nie z takich bet były ciążę . Trzymam mocno ✊

Nie dziękuję, blastocysta 4.2.2. - 6 dniowa z nacięciem przed kriotransferem...

Trochę niska ta beta jak na 9dpt. Ja np 7 dnia miałam 55. Moze się rozkręci, kiedy powtarzasz?

Trzymam ✊

Niestety dopadł mnie dołek. Dzisiaj dzwoniłam do kliniki zapytać co z resztą z 3 rozwijających się zarodków i niestety nie doszły do blastocyst. Zapytałam się też o klasę moich 4 zamrożonych zarodków i jest słabo:( mam 2x 3ab i 2x 2ab.
Transferowany miałam też 3ab. Żaden z moich 8 zapłodnionych zarodków nie osiągnął 4. Nachodzą mnie bardzo czarne myśli że będzie źle.
Kochana nie raz i nie dwa czytałam, że te najsłabsze zarodki byly tymi złotymi więc głowa do góry;) Będzie dobrze;) Dla każdej z nas zaświeci słońce:*

reklama
Do góry