reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, melduje, ze wczoraj o 20.30 sie rozpakowalam 🥰 maly mial 3600g, 56cm. Jest cudowny 🥰🥰🥰

Załączniki

• Screenshot_20221027-163522_Gallery.jpg
    Screenshot_20221027-163522_Gallery.jpg
    145,3 KB · Wyświetleń: 103
reklama
Trzymam ✊

Niestety dopadł mnie dołek. Dzisiaj dzwoniłam do kliniki zapytać co z resztą z 3 rozwijających się zarodków i niestety nie doszły do blastocyst. Zapytałam się też o klasę moich 4 zamrożonych zarodków i jest słabo:( mam 2x 3ab i 2x 2ab.
Transferowany miałam też 3ab. Żaden z moich 8 zapłodnionych zarodków nie osiągnął 4. Nachodzą mnie bardzo czarne myśli że będzie źle.
Kochana, ja podczas rozmowy z lekarzem usłyszałam że te oceny cyferki i literki są bardzo subiektywne. Dziś jeden embriolog stwierdzi tak a za chwilę drugi inaczej. To tak jak z określeniem koloru włosów dla jednych ta sama osoba będzie mieć blond a dla innych jasny brąz. Także to nie jest takie zero jedynkowe. ☺️☺️

Trzymam ✊

Niestety dopadł mnie dołek. Dzisiaj dzwoniłam do kliniki zapytać co z resztą z 3 rozwijających się zarodków i niestety nie doszły do blastocyst. Zapytałam się też o klasę moich 4 zamrożonych zarodków i jest słabo:( mam 2x 3ab i 2x 2ab.
Transferowany miałam też 3ab. Żaden z moich 8 zapłodnionych zarodków nie osiągnął 4. Nachodzą mnie bardzo czarne myśli że będzie źle.
Musisz myśleć pozytywnie!
Ja od początku myślałam pozytywnie, nawet zaraz po transferze już rozmawiałam z kropka i prosiłam ja aby była silna i się zagnieździła. Mizialam ja po brzuszku ☺️

Nie wiem czy jesteś wierząca, ale wiem ze niektóre dziewczyny tutaj w tym również ja, odmawiamy nowennę do Matki Boskiej Pompejskiej. Polecam. Cuda się zdarzają ☺️🤍

Trzymam ✊

A mój miał 6 z przodu i nie wyszło. To jeszcze o niczym nie świadczy. Masz ab i jest dobrze :)

reklama
Do góry