@Będęwkoncumama! Jak u ciebie wygląda sytuacja z transferem bo jakoś uciekły mi twoje wpisy i zatrzymałam się na etapie przygotowania do...
reklama
*Lena2013*
Zaangażowana w BB
Ooo to ja w tym dniu będę miała krio Na naturalnym cyklu podchodzisz? Ja wczoraj byłam na wizycie i idealnie trafilam w owu i w poniedziałek transfer@Będęwkoncumama! I ode mnie prośba o dopisanie
31.10 - monitoring przed krio
Tez miałam bóle podbrzusza. Od czasu do czasu jakieś kłucia. Potem doszedł ból odcinka lędźwiowego który pojawiał się i znikał.Dziewczyny, czy po transferze swieżaczka odczywałyście takie ciągnięcie jak na okres (niezbyt intensywne) i bóle jajników? Punkcję miałam dokładnie tydzień temu, dziś 2 dpt blastki. Wtorek o środę prawie nic nie czułam, jajniki też zdążyły się uspokoić po punkcji. Dziś w sumie już w nocy przyszedł mi ból jajników, na przemian, niezbyt intensywny ale ciągle je czuję. Do tego to ciągnięcie. Czy to dobrze czy to źle? Czy to nie da się powiedzieć?
Teraz jestem w 10 tyg
Trzymaj kciuki
Za Ciebie tez trzymam - będzie dobrze, trzeba tylko wierzyć
Oo super! Tak, na naturalnym pierwszy raz, wcześniej tylko transfery zaraz po punkcji. Jestem mega ciekawa jak to będzie, ale oczywiście obawy też są czy to się wszystko zgra. Jakie miałaś endometrium?Ooo to ja w tym dniu będę miała krio Na naturalnym cyklu podchodzisz? Ja wczoraj byłam na wizycie i idealnie trafilam w owu i w poniedziałek transfer
*Lena2013*
Zaangażowana w BB
Ja zawsze mam ładne endo 11 co z tego jak się nie udaje. U nas 2 podejście i ostatnie bo mamy tylko 1 mrożaczka. Oby teraz szczęśliwy.Oo super! Tak, na naturalnym pierwszy raz, wcześniej tylko transfery zaraz po punkcji. Jestem mega ciekawa jak to będzie, ale oczywiście obawy też są czy to się wszystko zgra. Jakie miałaś endometrium?
Zmartwiłam się tylko bo odebrałam wynik progesteronu i 1,9. To możliwe, że jak wczoraj była owu i wczoraj zrobiłam badanie to za wcześnie?;/ zawsze mam swój progesteron powyżej 20.
Też obecnie przyjmuje tabletki antyJa już po wizycie
Dostałam antykoncepcję na wyciszenie
Wstępnie na 2 miesiące mam opakowań. Ale będę pytała Pani Doktor i może do przyszłej miesiączki bym wybrala i będę mogła w kolejnym cyklu już do transferu podejść ;P
Jakoś z dodatkowymi lekami i nową Doktor czuje się pewniejsza tego transferu i się nie mogę go doczekać. Niby in vitro uczy cierpliwości ale chyba nie w moim przypadku ;P
kostka123
Fanka BB :)
DokładnieTeż obecnie przyjmuje tabletki anty
Wstępnie na 2 miesiące mam opakowań. Ale będę pytała Pani Doktor i może do przyszłej miesiączki bym wybrala i będę mogła w kolejnym cyklu już do transferu podejść ;P
Jakoś z dodatkowymi lekami i nową Doktor czuje się pewniejsza tego transferu i się nie mogę go doczekać. Niby in vitro uczy cierpliwości ale chyba nie w moim przypadku ;P
Cierpliwość to jest coś czego uczy najbardziej!
Tez nie mogłam się doczekać a to miesiączki, później punkcji, kolejno transferu, iiii tak w kółko
Aż w końcu odpuszczam bo oszaleje! Rok już to wszystko trwa i jest to dla mnie za długo. Niech idzie wszytko swoim tokiem a kiedy będzie to czy tamto to po prostu będzie
TrzymamTez miałam bóle podbrzusza. Od czasu do czasu jakieś kłucia. Potem doszedł ból odcinka lędźwiowego który pojawiał się i znikał.
Teraz jestem w 10 tyg
Trzymaj kciuki
Za Ciebie tez trzymam - będzie dobrze, trzeba tylko wierzyć
Niestety dopadł mnie dołek. Dzisiaj dzwoniłam do kliniki zapytać co z resztą z 3 rozwijających się zarodków i niestety nie doszły do blastocyst. Zapytałam się też o klasę moich 4 zamrożonych zarodków i jest słabo mam 2x 3ab i 2x 2ab.
Transferowany miałam też 3ab. Żaden z moich 8 zapłodnionych zarodków nie osiągnął 4. Nachodzą mnie bardzo czarne myśli że będzie źle.
reklama
kostka123
Fanka BB :)
Nie myśl tak czarnoTrzymam
Niestety dopadł mnie dołek. Dzisiaj dzwoniłam do kliniki zapytać co z resztą z 3 rozwijających się zarodków i niestety nie doszły do blastocyst. Zapytałam się też o klasę moich 4 zamrożonych zarodków i jest słabo mam 2x 3ab i 2x 2ab.
Transferowany miałam też 3ab. Żaden z moich 8 zapłodnionych zarodków nie osiągnął 4. Nachodzą mnie bardzo czarne myśli że będzie źle.
Często najsłabszy zarodek jest tym najlepszym
Podziel się: