Artemida90
Fanka BB :)
mnie tez ale najbardziej od czekolady - mdlilo mnie po niejMartwię się że nie dam rady tego przełknąć odrzuciło mnie od słodkiego niestety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie tez ale najbardziej od czekolady - mdlilo mnie po niejMartwię się że nie dam rady tego przełknąć odrzuciło mnie od słodkiego niestety
TakNo to trzymam kciuki masz usg z testem Pappa?
I jak się czujesz przed tym badaniem? Ja mam ogromnego stresa ze coś wyjdzie nie tak 16.11 mam usg a na wyniki z krwi muszę czekać aż do 30.11 i wtedy genetyk będzie dzwonić i wszystko omawiać
Mnie ogólnie od słodkiego. Wcześniej codziennie coś musiałam zjeść a teraz wszystko jest bleemnie tez ale najbardziej od czekolady - mdlilo mnie po niej
Ja tez miałam prenatalne z testem pappa. Nie myślałam w ten sposób że coś może wyjść nie tak, nie myślałam kiedy będą wyniki. Starałam się "żyć normalnie " i przede wszystkim nie zagłębiałam się w hostorie ze ktoś robił ten test, coś wyszło nie tak, później okazało się inaczej itp.I jak się czujesz przed tym badaniem? Ja mam ogromnego stresa ze coś wyjdzie nie tak 16.11 mam usg a na wyniki z krwi muszę czekać aż do 30.11 i wtedy genetyk będzie dzwonić i wszystko omawiać
A nie mozesz zrobic wczesniej badania z krwi, zeby na usg miec juz wynik?I jak się czujesz przed tym badaniem? Ja mam ogromnego stresa ze coś wyjdzie nie tak 16.11 mam usg a na wyniki z krwi muszę czekać aż do 30.11 i wtedy genetyk będzie dzwonić i wszystko omawiać
Ja drugi transfer I dokładnie jak i po pierwszym tak i po drugim w 11dpt przyszedł okresDziewczyny Wy dużo wiecie więc ja z pytaniem dzisiaj 10 dpt właśnie dostałam plamienia mimo brania progesteronu. Dokładnie dzisiaj wypada mi miesiączka. To możliwe, że to@?:/
Badania robię w invicta i u nich tak to się odbywa. Jak na usg wszystko będzie ok to tymi drugimi wynikami nie mam zamiaru się przejmować ponoć to tylko statystykaA nie mozesz zrobic wczesniej badania z krwi, zeby na usg miec juz wynik?
U mnie w klinice tak proponowali, zeby na usg miec wynik pappy i wtedy wszystko na raz jest omawiane bez dodatkowego czekania i stresu.
Nie myślę o tym że to zrobię ;p . Bo bym zeszła psychicznie. Pracuje w szkole specjalnejI jak się czujesz przed tym badaniem? Ja mam ogromnego stresa ze coś wyjdzie nie tak 16.11 mam usg a na wyniki z krwi muszę czekać aż do 30.11 i wtedy genetyk będzie dzwonić i wszystko omawiać