reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak oceniasz pobyt w Matce Polce? Ja zamierzam tam rodzic...
Słabo , okropne jedzenie , brudne naczynia …średnie zainteresowanie lekarzy . Nie chciałabym tam rodzic .
Przyszłam z krwawieniem a oni nawet mi progesteronu nie oznaczyli … jełopy .
Chciałam jak najszybciej wyjsc , ważne ze na usg wszystko dobrze 🙏🙏

Słabo , okropne jedzenie , brudne naczynia …średnie zainteresowanie lekarzy . Nie chciałabym tam rodzic .
Przyszłam z krwawieniem a oni nawet mi progesteronu nie oznaczyli … jełopy .
Chciałam jak najszybciej wyjsc , ważne ze na usg wszystko dobrze 🙏🙏
Chyba nie ma konieczności oznaczenia progesteronu, nie wnosi to nic do problemu krwawienia. Najważniejsze to usg i badanie ginekologiczne żeby w 1 wypadku wykluczyć ciążę pozamaciczna i najpewniej obejrzeć kosmówke pod katem obecności ewentualnego krwiaka, tak najczęściej bywa w I trymestrze..Każda z nas drży na sama myśl, ze coś się dzieje z dzidzią, lekarze nie odczuwają niestety tego co my.. najważniejsze ze wszystko minęło ! 🤗😇
Dobra opieka w szpitalu porodowym, to chyba tylko prywata w dzisiejszych czasach.. 😡

Ogólnie dobrze dziękuję że pytasz 🙂 brzuch raz boli raz nie tak samo mdłości czasem się pojawiają ale tragedii nie ma 😁 jestem zmęczona i czasem mi słabo ale i tak jedyne na co teraz narzekam to zaparcia i nocne wstawanie na siku dzisiaj pobiłam swój rekord 6 pobudek 🙈
Kolejne usg 20.10 a 16.11 mam prenatalne 🙂
Ogólnie dobrze dziękuję że pytasz 🙂 brzuch raz boli raz nie tak samo mdłości czasem się pojawiają ale tragedii nie ma 😁 jestem zmęczona i czasem mi słabo ale i tak jedyne na co teraz narzekam to zaparcia i nocne wstawanie na siku dzisiaj pobiłam swój rekord 6 pobudek 🙈
Kolejne usg 20.10 a 16.11 mam prenatalne 🙂
No to super 😀
Ja mdłości nie mam, ale napady głodu owszem 🫣

Staram się dużo pic, ale max 1-2 razy wstaje w nocy na siusiu 🫢
Ja nie mam wyznaczonych jeszcze prenatralnych. Tobie przypadają na który tydzień?

Mój lekarz mi na ostatniej wizycie tylko zmniejszył dawkę progesteronu z 2x dziennie na 1x dziennie wieczorem.
Powiedział ze najprawdopodobniej od kolejnej wizyty całkowicie mi go odstawi 🤔

Chyba nie ma konieczności oznaczenia progesteronu, nie wnosi to nic do problemu krwawienia. Najważniejsze to usg i badanie ginekologiczne żeby w 1 wypadku wykluczyć ciążę pozamaciczna i najpewniej obejrzeć kosmówke pod katem obecności ewentualnego krwiaka, tak najczęściej bywa w I trymestrze..Każda z nas drży na sama myśl, ze coś się dzieje z dzidzią, lekarze nie odczuwają niestety tego co my.. najważniejsze ze wszystko minęło ! 🤗😇
Dobra opieka w szpitalu porodowym, to chyba tylko prywata w dzisiejszych czasach.. 😡
a mi się wydawało ze przy krwawieniu progesteron to podstawa . Często przy spadku są krwawienia , i po oznaczeniu się wie czy należy dołożyć może progesteronu 🤷‍♀️🤷‍♀️
Nie wiem Matka Polka słabe wrażenie na mnie zrobiła niestety ..

reklama
Do góry