My już w domu@Karinka31 co u Ciebie?
W matce Polce leżałam . Krwawień od tamtej pory nie było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My już w domu@Karinka31 co u Ciebie?
Bardzo mi przykro, wiem co czujeszjestem załamana beta <1.10 6dpt . usuwam się stad na dłuższą
chwile żeby odpocząć....
Jak oceniasz pobyt w Matce Polce? Ja zamierzam tam rodzic...My już w domu
W matce Polce leżałam . Krwawień od tamtej pory nie było
Słabo , okropne jedzenie , brudne naczynia …średnie zainteresowanie lekarzy . Nie chciałabym tam rodzic .Jak oceniasz pobyt w Matce Polce? Ja zamierzam tam rodzic...
Chyba nie ma konieczności oznaczenia progesteronu, nie wnosi to nic do problemu krwawienia. Najważniejsze to usg i badanie ginekologiczne żeby w 1 wypadku wykluczyć ciążę pozamaciczna i najpewniej obejrzeć kosmówke pod katem obecności ewentualnego krwiaka, tak najczęściej bywa w I trymestrze..Każda z nas drży na sama myśl, ze coś się dzieje z dzidzią, lekarze nie odczuwają niestety tego co my.. najważniejsze ze wszystko minęło !Słabo , okropne jedzenie , brudne naczynia …średnie zainteresowanie lekarzy . Nie chciałabym tam rodzic .
Przyszłam z krwawieniem a oni nawet mi progesteronu nie oznaczyli … jełopy .
Chciałam jak najszybciej wyjsc , ważne ze na usg wszystko dobrze
Coś ta magia w październiku pękła, żadnej z nas się nie udałojestem załamana beta <1.10 6dpt . usuwam się stad na dłuższą
chwile żeby odpocząć....
Ogólnie dobrze dziękuję że pytasz brzuch raz boli raz nie tak samo mdłości czasem się pojawiają ale tragedii nie ma jestem zmęczona i czasem mi słabo ale i tak jedyne na co teraz narzekam to zaparcia i nocne wstawanie na siku dzisiaj pobiłam swój rekord 6 pobudek
Kolejne usg 20.10 a 16.11 mam prenatalne
No to superOgólnie dobrze dziękuję że pytasz brzuch raz boli raz nie tak samo mdłości czasem się pojawiają ale tragedii nie ma jestem zmęczona i czasem mi słabo ale i tak jedyne na co teraz narzekam to zaparcia i nocne wstawanie na siku dzisiaj pobiłam swój rekord 6 pobudek
Kolejne usg 20.10 a 16.11 mam prenatalne
a mi się wydawało ze przy krwawieniu progesteron to podstawa . Często przy spadku są krwawienia , i po oznaczeniu się wie czy należy dołożyć może progesteronuChyba nie ma konieczności oznaczenia progesteronu, nie wnosi to nic do problemu krwawienia. Najważniejsze to usg i badanie ginekologiczne żeby w 1 wypadku wykluczyć ciążę pozamaciczna i najpewniej obejrzeć kosmówke pod katem obecności ewentualnego krwiaka, tak najczęściej bywa w I trymestrze..Każda z nas drży na sama myśl, ze coś się dzieje z dzidzią, lekarze nie odczuwają niestety tego co my.. najważniejsze ze wszystko minęło !
Dobra opieka w szpitalu porodowym, to chyba tylko prywata w dzisiejszych czasach..
No to trzymam kciuki masz usg z testem Pappa?O to moje przypadłości ;p zaparcia i nocne wstawanie (ja nawet nie liczę) ja 20.10 mam prenatalne