reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
I jak się czujesz przed tym badaniem? Ja mam ogromnego stresa ze coś wyjdzie nie tak 😑16.11 mam usg a na wyniki z krwi muszę czekać aż do 30.11 i wtedy genetyk będzie dzwonić i wszystko omawiać
Ja tez miałam prenatalne z testem pappa. Nie myślałam w ten sposób że coś może wyjść nie tak, nie myślałam kiedy będą wyniki. Starałam się "żyć normalnie " i przede wszystkim nie zagłębiałam się w hostorie ze ktoś robił ten test, coś wyszło nie tak, później okazało się inaczej itp.

I jak się czujesz przed tym badaniem? Ja mam ogromnego stresa ze coś wyjdzie nie tak 😑16.11 mam usg a na wyniki z krwi muszę czekać aż do 30.11 i wtedy genetyk będzie dzwonić i wszystko omawiać
A nie mozesz zrobic wczesniej badania z krwi, zeby na usg miec juz wynik?
U mnie w klinice tak proponowali, zeby na usg miec wynik pappy i wtedy wszystko na raz jest omawiane bez dodatkowego czekania i stresu.

A nie mozesz zrobic wczesniej badania z krwi, zeby na usg miec juz wynik?
U mnie w klinice tak proponowali, zeby na usg miec wynik pappy i wtedy wszystko na raz jest omawiane bez dodatkowego czekania i stresu.
Badania robię w invicta i u nich tak to się odbywa. Jak na usg wszystko będzie ok to tymi drugimi wynikami nie mam zamiaru się przejmować ponoć to tylko statystyka

reklama
Hej dziewczyny przebadalam zarodki są 4 zdrowe z 6. Nigdy u mnie nie doszło do implantacji zrobiłam masę badań czy któraś też miała problemy z implantacja zarodka ?? I czy się wkoncu udało i jakie badania robilyscie

Do góry