Tak, po badaniu histochemicznym po histeroskopii, za którą zapłaciłam okolo 3500 zł.Tez Ci wyszło zapalenie ?
reklama
Czy podczas stymulacji zdążyło się może komuś zachorować? Obawiam się o swoje gardło, wydaje mi się że zaczyna mi się angina. Jestem w protokole długim, 6 dzień stymulacji. Zastanawiam się czy jutro nie przejechać na świąteczną opiekę, ale czy bezpiecznie jest wziąć jakiś antybiotyk...?
Jestem zszokowana ta ceną 100zl. Jakby co najmniej zabrakło tam jednego zera ja miałam dwie biopsje endometrium w celu sprawdzenia kom nk i określeniu receptywnosci. Każda kosztowała razem z tymi badaniami powyżej 1000zl (coś bardziej 1500chyba).To mało, myślałam już, że parę ładnych stów.
eij
Fanka BB :)
Ja bym nie brała antybiotyku bez konsultacji z lekarzem.Czy podczas stymulacji zdążyło się może komuś zachorować? Obawiam się o swoje gardło, wydaje mi się że zaczyna mi się angina. Jestem w protokole długim, 6 dzień stymulacji. Zastanawiam się czy jutro nie przejechać na świąteczną opiekę, ale czy bezpiecznie jest wziąć jakiś antybiotyk...?
Ja robiłam receptywność i cd138 razem. Za cd138 dopłacałam jakieś 100-200złWogole jaka jest cena tej biopsji ?
*Lena2013*
Zaangażowana w BB
Ja miałam zacząć stymulację w sierpniu ale złapałam Covida! Zaczęliśmy we wrześniu. W sobotę miałam punkcję, a 3 dni przed złapało mnie mega przeziębienie. 2 dpt wyszła mi opryszczka w nosie. Miałam mega kaszel i katar. Właściwie to dopiero teraz mi trochę przechodzi. Nie miałam temp. Nie brałam antybiotyku tylko stertę witaminCzy podczas stymulacji zdążyło się może komuś zachorować? Obawiam się o swoje gardło, wydaje mi się że zaczyna mi się angina. Jestem w protokole długim, 6 dzień stymulacji. Zastanawiam się czy jutro nie przejechać na świąteczną opiekę, ale czy bezpiecznie jest wziąć jakiś antybiotyk...?
Ice41
Też mi się wydaje, że to stanowczo za mało. Ja miałam teraz biopsję z badaniem endometrium, cd138, nk i mikrobiom i zapłaciłam 1600 zł.Jestem zszokowana ta ceną 100zl. Jakby co najmniej zabrakło tam jednego zera ja miałam dwie biopsje endometrium w celu sprawdzenia kom nk i określeniu receptywnosci. Każda kosztowała razem z tymi badaniami powyżej 1000zl (coś bardziej 1500chyba).
Orchidea33
Mozna na zywca. Choc mnie usypiali bo za bardzo bolalo mnie wejscie tym cewnikiem i lekarz sie bal, ze sie porusze i zrobi mi krzywde.A można taką biopsję zrobić bez histeroskopii? Na żywca czy jak?
reklama
Ice41
Ja miałam na żywca, bez histeroskopii, ale przy okazji próbnego transferu.A można taką biopsję zrobić bez histeroskopii? Na żywca czy jak?
Podziel się: