Ja też miałam na żywca. Da się przeżyć.A można taką biopsję zrobić bez histeroskopii? Na żywca czy jak?
reklama
to jest samo badanie cd138Jestem zszokowana ta ceną 100zl. Jakby co najmniej zabrakło tam jednego zera ja miałam dwie biopsje endometrium w celu sprawdzenia kom nk i określeniu receptywnosci. Każda kosztowała razem z tymi badaniami powyżej 1000zl (coś bardziej 1500chyba).
ja mówię tylko o badaniu cd 138Też mi się wydaje, że to stanowczo za mało. Ja miałam teraz biopsję z badaniem endometrium, cd138, nk i mikrobiom i zapłaciłam 1600 zł.
Sprawdzę sobie na stronie kliniki. U Ciebie cos wyszlo po tej biopsji ?ja robiłam 2 razy tą biopsje i tak płaciłem teraz nie wiem jakie są ceny
O cholera drogie to . Mi już serca peka ,że tyle kasy wydałyśmy i jak narazie na darmo.Tak, po badaniu histochemicznym po histeroskopii, za którą zapłaciłam okolo 3500 zł.
W tym tygodniu wybiorę się do lekarza . Wolę zrobić jeszcze jakiś kilka badań, zanim podejdę do ostatniego transferu. Te badania robi się w jakimś konkretnym dniu cyklu ?Ja robiłam receptywność i cd138 razem. Za cd138 dopłacałam jakieś 100-200zł
Kasialucky
Fanka BB :)
Tez uwazam ze warto zrobić wycinek cd138
Bo u mnie na histeroskopii jak to lekarz powiedział piekna macica a jak przyszedł wynik okazało sie ze przewlekły stan zapalny
Bo u mnie na histeroskopii jak to lekarz powiedział piekna macica a jak przyszedł wynik okazało sie ze przewlekły stan zapalny
tak wyszedł mi duży stan zapalny endometeiumSprawdzę sobie na stronie kliniki. U Ciebie cos wyszlo po tej biopsji ?
reklama
Ja bym pojechała na pewno. Lepiej sprawdzić.Dziewczyny dziś zaczęłam 7tc .
Biorę progesteron dopochwowo .
Dziś rano miałam na wkładce brązowe plamy krwi , jechać gdzieś na SOr ?? Sprawdzić ? Boje się
Podziel się: