reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny dziś zaczęłam 7tc .
Biorę progesteron dopochwowo .
Dziś rano miałam na wkładce brązowe plamy krwi , jechać gdzieś na SOr ?? Sprawdzić ? Boje się 😞
Mogłaś podrażnić szyjkę podczas aplikacji proga. Spokojnie. Jeśli nie masz niepokojach bóli i z plamienia nie robi się krwawienie narazie obserwuj. Pamiętaj że tam teraz wszystko jest wrażliwe i rozpulchnione więc i uraz łatwo, najlepiej aplikować palcem

reklama
Dziś rano miałam na wkładce brązowe plamy krwi , jechać gdzieś na SOr ?? Sprawdzić ? Boje się 😞
Ja miałam podobnie, tylko ze nawet nie brązowe a czysta krew. Nasiedzialam sie na IP i tyle z tego. Wszystko było dobrze, a lekarka i tak powiedziała ze to taki etap ciąży że jak coś ma się złego wydarzyć to się wydarzy i ona na to wpływu nie ma. Tym bardziej jeśli już jesteś zabezpieczona progesteronem. Jedz jeśli pozwoli Ci się to uspokoić, ale raczej takie plamienia nie są groźne.

Ja miałam podobnie, tylko ze nawet nie brązowe a czysta krew. Nasiedzialam sie na IP i tyle z tego. Wszystko było dobrze, a lekarka i tak powiedziała ze to taki etap ciąży że jak coś ma się złego wydarzyć to się wydarzy i ona na to wpływu nie ma. Tym bardziej jeśli już jesteś zabezpieczona progesteronem. Jedz jeśli pozwoli Ci się to uspokoić, ale raczej takie plamienia nie są groźne.
Obyś miała racje🙏
Mimo wszystko jadę na SOR , wole sprawdzić a mój ginekolog nic nie odp …

Myśle ze nie powinnaś się tym przejmować, to dopiero poczatek, macica tez się ma prawo oczyszczać jeszcze, w ciąży zdarzają się także krwawienia i nie oznacza to najgorszego..
Jednak jeśli Cię to uspokoi, a Twój spokój najważniejszy to pojedź ! Będzie dobrze !🙏🏻
Daj znać !!! 😇

Myśle ze nie powinnaś się tym przejmować, to dopiero poczatek, macica tez się ma prawo oczyszczać jeszcze, w ciąży zdarzają się także krwawienia i nie oznacza to najgorszego..
Jednak jeśli Cię to uspokoi, a Twój spokój najważniejszy to pojedź ! Będzie dobrze !🙏🏻
Daj znać !!! 😇
Jestem w szpitalu , położyli mnie na jeden dzień . Ale badań niestety żadnych jeszcze nie miałam . Pozostaje mi czekać 🫣

Jestem w szpitalu , położyli mnie na jeden dzień . Ale badań niestety żadnych jeszcze nie miałam . Pozostaje mi czekać 🫣
Będzie dobrze !!! Najważniejsze żebyś się nie martwiła na zapas, wiem, że łatwo mówić, ale skoro już się udało i jest 7tc, to dlaczego miałoby teraz coś się psuć, zobaczysz kochana, zrobią badania i będziesz spokojna !😇🤗🤗

reklama
Do góry