reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czy podczas stymulacji zdążyło się może komuś zachorować? Obawiam się o swoje gardło, wydaje mi się że zaczyna mi się angina. Jestem w protokole długim, 6 dzień stymulacji. Zastanawiam się czy jutro nie przejechać na świąteczną opiekę, ale czy bezpiecznie jest wziąć jakiś antybiotyk...?

To mało, myślałam już, że parę ładnych stów.
Jestem zszokowana ta ceną 100zl. Jakby co najmniej zabrakło tam jednego zera 😆 ja miałam dwie biopsje endometrium w celu sprawdzenia kom nk i określeniu receptywnosci. Każda kosztowała razem z tymi badaniami powyżej 1000zl (coś bardziej 1500chyba).

Czy podczas stymulacji zdążyło się może komuś zachorować? Obawiam się o swoje gardło, wydaje mi się że zaczyna mi się angina. Jestem w protokole długim, 6 dzień stymulacji. Zastanawiam się czy jutro nie przejechać na świąteczną opiekę, ale czy bezpiecznie jest wziąć jakiś antybiotyk...?
Ja bym nie brała antybiotyku bez konsultacji z lekarzem.

Ja miałam zacząć stymulację w sierpniu ale złapałam Covida! Zaczęliśmy we wrześniu. W sobotę miałam punkcję, a 3 dni przed złapało mnie mega przeziębienie. 2 dpt wyszła mi opryszczka w nosie. Miałam mega kaszel i katar. Właściwie to dopiero teraz mi trochę przechodzi. Nie miałam temp. Nie brałam antybiotyku tylko stertę witamin;)

Jestem zszokowana ta ceną 100zl. Jakby co najmniej zabrakło tam jednego zera 😆 ja miałam dwie biopsje endometrium w celu sprawdzenia kom nk i określeniu receptywnosci. Każda kosztowała razem z tymi badaniami powyżej 1000zl (coś bardziej 1500chyba).
Też mi się wydaje, że to stanowczo za mało. Ja miałam teraz biopsję z badaniem endometrium, cd138, nk i mikrobiom i zapłaciłam 1600 zł.

reklama
Do góry