reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U Ciebie zostaje tak :
Immunologia
Okno implantacyjne, test era czy jest przesunięcie
Biopsja endonometrium
To tak co mi przychodzi na szybko
Dziękuję Ci bardzo kochana ♡, pisałaś o cytokinach , o jakie badania dokladnie chodzi ? Trzeba mieć na nie skierowanie ? Bo tak myślę że 250 zł w naszym przypadku teraz to dużo, a i tak bez badań na pierwszej wizycie nic lekarz nie powie....

reklama
Nie, dlatego też z tego powodu chciałabym zmienic miejsce pracy, dla pakietów również, zastanawiam się też czy iść do immunologa czy raczej wyciągnąć teraz papiery i skonsultować jeszcze moje wyniki z innymi lekarzami, co uważasz? Jak uważasz trzeba trafic na ten zarodek czy ja po prostu mogę być źle prowadzona przez lekarza ?
Ciężko powiedzieć.
Niestety przebadanie zarodków nie jest gwarancją sukcesu ;( chociaż napewno zwiększa szansę.
Jest dużo rzeczy które mogą być nie tak.
Cześć klinik ma darmowe pierwsze wizyty po niepowodzeniach, nic nie szkodzi. W invicta też jest taka wizyta.
Ja z tamtą uciekam , bo pomimo niepowodzeń nikt nie miał na mnie nowego pomysłu.
Myślę, że to się czuję, że już czas na zmianę

Ciężko powiedzieć.
Niestety przebadanie zarodków nie jest gwarancją sukcesu ;( chociaż napewno zwiększa szansę.
Jest dużo rzeczy które mogą być nie tak.
Cześć klinik ma darmowe pierwsze wizyty po niepowodzeniach, nic nie szkodzi. W invicta też jest taka wizyta.
Ja z tamtą uciekam , bo pomimo niepowodzeń nikt nie miał na mnie nowego pomysłu.
Myślę, że to się czuję, że już czas na zmianę
Czuję w sercu, że to nie to, mam jeszcze jedną blastke , ale na klasę nie patrze już bo widzę że to nie jest żaden wyznacznik, zabiorę ją może w następnym roku , ale na pewno chce moje leczenie I wyniki skonsultować z innym lekarzem, po prostu tak Czuję w sercu , a Ty zmieniałaś klinikę? ♡

Dziękuję Ci bardzo kochana ♡, pisałaś o cytokinach , o jakie badania dokladnie chodzi ? Trzeba mieć na nie skierowanie ? Bo tak myślę że 250 zł w naszym przypadku teraz to dużo, a i tak bez badań na pierwszej wizycie nic lekarz nie powie....
Sluchaj. Z immunologiem jest tak, ze sie mega dlugo czeka na wyniki. Ja na Twoim miejscu sprobowalabym umowic sie na telewizyte do Sydora albo Pasnika. Ja bylam baaardzo zadowolona z Sydora. Mozesz zrobic kariotypy na wizyte. Choc ja poszlam na pierwsza bez niczego i on mi napisal dopiero co zrobic. Na pewno troche bedziesz czekac na wizyty, pozniej na wyniki. U mnie na immunologa zeszlo z pol roku jak nie wiecej.... odpoczniesz od transferow, kliniki. Później tak jak Caro pisala - zrobilabym biopsje endometrium z cd138. Moze masz jakies zapalenie i to jest powod?
Ja po drugim transferze tez czulam, ze musze odpoczac. Idealnie wtedy zaczelam immumologie, bo to glownie czekanie.
Trzymam za Ciebie kciuki ✊✊✊

Sluchaj. Z immunologiem jest tak, ze sie mega dlugo czeka na wyniki. Ja na Twoim miejscu sprobowalabym umowic sie na telewizyte do Sydora albo Pasnika. Ja bylam baaardzo zadowolona z Sydora. Mozesz zrobic kariotypy na wizyte. Choc ja poszlam na pierwsza bez niczego i on mi napisal dopiero co zrobic. Na pewno troche bedziesz czekac na wizyty, pozniej na wyniki. U mnie na immunologa zeszlo z pol roku jak nie wiecej.... odpoczniesz od transferow, kliniki. Później tak jak Caro pisala - zrobilabym biopsje endometrium z cd138. Moze masz jakies zapalenie i to jest powod?
Ja po drugim transferze tez czulam, ze musze odpoczac. Idealnie wtedy zaczelam immumologie, bo to glownie czekanie.
Trzymam za Ciebie kciuki ✊✊✊
Piękne dziękuję, kariotypy mamy, słyszałam bardzo dużo o dr Paśniku, a jak się do niego można umówić? Może jednak powinnam coś zrobić z immunologia .... zawsze mi wychodzi w cytologii stan zapalny, może mam coś w endometrium hmmm a tak zapytam który transfer się u Was udał? ♡

reklama
Do góry