reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U Ciebie zostaje tak :
Immunologia
Okno implantacyjne, test era czy jest przesunięcie
Biopsja endonometrium
To tak co mi przychodzi na szybko
Dziękuję Ci bardzo kochana ♡, pisałaś o cytokinach , o jakie badania dokladnie chodzi ? Trzeba mieć na nie skierowanie ? Bo tak myślę że 250 zł w naszym przypadku teraz to dużo, a i tak bez badań na pierwszej wizycie nic lekarz nie powie....

reklama
Nie, dlatego też z tego powodu chciałabym zmienic miejsce pracy, dla pakietów również, zastanawiam się też czy iść do immunologa czy raczej wyciągnąć teraz papiery i skonsultować jeszcze moje wyniki z innymi lekarzami, co uważasz? Jak uważasz trzeba trafic na ten zarodek czy ja po prostu mogę być źle prowadzona przez lekarza ?
Ciężko powiedzieć.
Niestety przebadanie zarodków nie jest gwarancją sukcesu ;( chociaż napewno zwiększa szansę.
Jest dużo rzeczy które mogą być nie tak.
Cześć klinik ma darmowe pierwsze wizyty po niepowodzeniach, nic nie szkodzi. W invicta też jest taka wizyta.
Ja z tamtą uciekam , bo pomimo niepowodzeń nikt nie miał na mnie nowego pomysłu.
Myślę, że to się czuję, że już czas na zmianę

Ciężko powiedzieć.
Niestety przebadanie zarodków nie jest gwarancją sukcesu ;( chociaż napewno zwiększa szansę.
Jest dużo rzeczy które mogą być nie tak.
Cześć klinik ma darmowe pierwsze wizyty po niepowodzeniach, nic nie szkodzi. W invicta też jest taka wizyta.
Ja z tamtą uciekam , bo pomimo niepowodzeń nikt nie miał na mnie nowego pomysłu.
Myślę, że to się czuję, że już czas na zmianę
Czuję w sercu, że to nie to, mam jeszcze jedną blastke , ale na klasę nie patrze już bo widzę że to nie jest żaden wyznacznik, zabiorę ją może w następnym roku , ale na pewno chce moje leczenie I wyniki skonsultować z innym lekarzem, po prostu tak Czuję w sercu , a Ty zmieniałaś klinikę? ♡

Dziękuję Ci bardzo kochana ♡, pisałaś o cytokinach , o jakie badania dokladnie chodzi ? Trzeba mieć na nie skierowanie ? Bo tak myślę że 250 zł w naszym przypadku teraz to dużo, a i tak bez badań na pierwszej wizycie nic lekarz nie powie....
Sluchaj. Z immunologiem jest tak, ze sie mega dlugo czeka na wyniki. Ja na Twoim miejscu sprobowalabym umowic sie na telewizyte do Sydora albo Pasnika. Ja bylam baaardzo zadowolona z Sydora. Mozesz zrobic kariotypy na wizyte. Choc ja poszlam na pierwsza bez niczego i on mi napisal dopiero co zrobic. Na pewno troche bedziesz czekac na wizyty, pozniej na wyniki. U mnie na immunologa zeszlo z pol roku jak nie wiecej.... odpoczniesz od transferow, kliniki. Później tak jak Caro pisala - zrobilabym biopsje endometrium z cd138. Moze masz jakies zapalenie i to jest powod?
Ja po drugim transferze tez czulam, ze musze odpoczac. Idealnie wtedy zaczelam immumologie, bo to glownie czekanie.
Trzymam za Ciebie kciuki ✊✊✊

Sluchaj. Z immunologiem jest tak, ze sie mega dlugo czeka na wyniki. Ja na Twoim miejscu sprobowalabym umowic sie na telewizyte do Sydora albo Pasnika. Ja bylam baaardzo zadowolona z Sydora. Mozesz zrobic kariotypy na wizyte. Choc ja poszlam na pierwsza bez niczego i on mi napisal dopiero co zrobic. Na pewno troche bedziesz czekac na wizyty, pozniej na wyniki. U mnie na immunologa zeszlo z pol roku jak nie wiecej.... odpoczniesz od transferow, kliniki. Później tak jak Caro pisala - zrobilabym biopsje endometrium z cd138. Moze masz jakies zapalenie i to jest powod?
Ja po drugim transferze tez czulam, ze musze odpoczac. Idealnie wtedy zaczelam immumologie, bo to glownie czekanie.
Trzymam za Ciebie kciuki ✊✊✊
Piękne dziękuję, kariotypy mamy, słyszałam bardzo dużo o dr Paśniku, a jak się do niego można umówić? Może jednak powinnam coś zrobić z immunologia .... zawsze mi wychodzi w cytologii stan zapalny, może mam coś w endometrium hmmm a tak zapytam który transfer się u Was udał? ♡

reklama
Do góry