reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Chce iść na betę w piątek tj. Tydzień po drugiej becie. Zobaczymy jaki będzie przyrost.
Nie wytrzymam do wizyty bo ja mam dopiero 3.10 czyli za 2 tyg 🥹🙈

Ja nie mam żadnych objawów poza bólem jajników i podbrzusza który najbardziej doskwiera mi wieczorem. Lekarz mówił ze to przez powiększone jajniki. 🤔

PS. Nadal bierzesz nospe?
Miałas świeży transfer dobrze pamiętam? Jak tak to rzeczywiście może cię bardziej wszystko boleć, jajniki jeszcze nie doszły do siebie 🙂 nie ma się co martwić 🙂
Ja też w piątek beta do tego progesteron i estradiol, doktor chce mieć te wyniki na wizycie.
Nospe dalej biorę 🙂
Współczuję Ci czekania do tego 3.10 ja ledwo wytrzymuje a zostalo tylko parę dni 😅 wczoraj test robiłam żeby sprawdzić czy nadal pozytywny wychodź 🙈

Miałas świeży transfer dobrze pamiętam? Jak tak to rzeczywiście może cię bardziej wszystko boleć, jajniki jeszcze nie doszły do siebie 🙂 nie ma się co martwić 🙂
Ja też w piątek beta do tego progesteron i estradiol, doktor chce mieć te wyniki na wizycie.
Nospe dalej biorę 🙂
Współczuję Ci czekania do tego 3.10 ja ledwo wytrzymuje a zostalo tylko parę dni 😅 wczoraj test robiłam żeby sprawdzić czy nadal pozytywny wychodź 🙈
Tak świeży. To samo mówił lekarz ze może bolec i ze mam się obserwować czy nie powiększa mi się obwód brzucha.

Tez nie wiem jak wytrzymam, dlatego chociaż chce sprawdzić ta betę w piątek czy rośnie 🫣🫢 robię to dla siebie nie na zlecenie lekarza.

Teraz te dni tak się ciągną… nie mam nawet ochoty chodzić do pracy chociaż zawsze ja lubiłam 🤪 ale bez niej to bym chyba na głowę dostała.

Nospe dalej biorę 🙂
To czekanie nigdy się nie kończy 🙈🙈

Tak świeży. To samo mówił lekarz ze może bolec i ze mam się obserwować czy nie powiększa mi się obwód brzucha.

Tez nie wiem jak wytrzymam, dlatego chociaż chce sprawdzić ta betę w piątek czy rośnie 🫣🫢 robię to dla siebie nie na zlecenie lekarza.

Teraz te dni tak się ciągną… nie mam nawet ochoty chodzić do pracy chociaż zawsze ja lubiłam 🤪 ale bez niej to bym chyba na głowę dostała.
Dni się ciągną strasznie Ty chociaż masz prace i zajęcie ja siedzę w domu i jak to mąż mówi mam odpoczywać 😅

Dni się ciągną strasznie Ty chociaż masz prace i zajęcie ja siedzę w domu i jak to mąż mówi mam odpoczywać 😅
Tez bym wolała chyba siedzieć w domu.
Ogólnie jestem pracoholikiem, ale gdy zobaczyłam dwie kreski na teście ciążowym coś się we mnie zmieniło. Teraz jestem w pracy i myśle o tym kiedy już wrócę do domu i się położę 🤪

Który będziesz mieć dzień po transferze w piątek? 😀😀

Tez bym wolała chyba siedzieć w domu.
Ogólnie jestem pracoholikiem, ale gdy zobaczyłam dwie kreski na teście ciążowym coś się we mnie zmieniło. Teraz jestem w pracy i myśle o tym kiedy już wrócę do domu i się położę 🤪

Który będziesz mieć dzień po transferze w piątek? 😀😀
Nie wiem co lepsze praca czy siedzenie w domu. Z jednej strony odpoczywam i nie muszę się martwić czy dostanę wolne i takie tam a z drugiej nie mam czym zająć głowy żeby tyle nie myśleć o tym wszystkim 🤪 chociaż dzisiaj rano tak źle mi było że cieszę się że mogłam to przeleżeć i nie musieć wstawać do roboty 😅
A nie chcesz iść na L4?
W piątek będzie mój 20dpt mam nadzieję że zobacze zarodek chociaż bo na serduszko to jeszcze może być za szybko ❤️

reklama
Nie wiem co lepsze praca czy siedzenie w domu. Z jednej strony odpoczywam i nie muszę się martwić czy dostanę wolne i takie tam a z drugiej nie mam czym zająć głowy żeby tyle nie myśleć o tym wszystkim 🤪 chociaż dzisiaj rano tak źle mi było że cieszę się że mogłam to przeleżeć i nie musieć wstawać do roboty 😅
A nie chcesz iść na L4?
W piątek będzie mój 20dpt mam nadzieję że zobacze zarodek chociaż bo na serduszko to jeszcze może być za szybko ❤️
Chce pracować najdłużej jak się da chociaż już teraz nie mam weny i strach pomyśleć co będzie później 🤪🤣

Prowadzę swój biznes kosmetyczny wiec jeśli nie pracuje to też nie zarabiam … wiadomo jak jest. Boje się ze klientki odejdą Tymbardziej ze jeszcze to nic pewnego…
Prace mam głównie siedząca wiec raczej się nie przemeczam 🤪
A na wolnym jeszcze posiedzę wiec próbuje odwlec to w czasie 🫣🫢

Do góry