Ja odstawiłam po tym jak beta wskazywała na ciążę. Tak mi lekarz kazałDziewczyny mam pytanie do ktorego tygodni w ciaży bierzecie glucophage? Czy go bierzecie przez cała ciąże
reklama
Miałas świeży transfer dobrze pamiętam? Jak tak to rzeczywiście może cię bardziej wszystko boleć, jajniki jeszcze nie doszły do siebie nie ma się co martwićChce iść na betę w piątek tj. Tydzień po drugiej becie. Zobaczymy jaki będzie przyrost.
Nie wytrzymam do wizyty bo ja mam dopiero 3.10 czyli za 2 tyg
Ja nie mam żadnych objawów poza bólem jajników i podbrzusza który najbardziej doskwiera mi wieczorem. Lekarz mówił ze to przez powiększone jajniki.
PS. Nadal bierzesz nospe?
Ja też w piątek beta do tego progesteron i estradiol, doktor chce mieć te wyniki na wizycie.
Nospe dalej biorę
Współczuję Ci czekania do tego 3.10 ja ledwo wytrzymuje a zostalo tylko parę dni wczoraj test robiłam żeby sprawdzić czy nadal pozytywny wychodź
Tak świeży. To samo mówił lekarz ze może bolec i ze mam się obserwować czy nie powiększa mi się obwód brzucha.Miałas świeży transfer dobrze pamiętam? Jak tak to rzeczywiście może cię bardziej wszystko boleć, jajniki jeszcze nie doszły do siebie nie ma się co martwić
Ja też w piątek beta do tego progesteron i estradiol, doktor chce mieć te wyniki na wizycie.
Nospe dalej biorę
Współczuję Ci czekania do tego 3.10 ja ledwo wytrzymuje a zostalo tylko parę dni wczoraj test robiłam żeby sprawdzić czy nadal pozytywny wychodź
Tez nie wiem jak wytrzymam, dlatego chociaż chce sprawdzić ta betę w piątek czy rośnie robię to dla siebie nie na zlecenie lekarza.
Teraz te dni tak się ciągną… nie mam nawet ochoty chodzić do pracy chociaż zawsze ja lubiłam ale bez niej to bym chyba na głowę dostała.
To czekanie nigdy się nie kończyMiałas świeży transfer dobrze pamiętam? Jak tak to rzeczywiście może cię bardziej wszystko boleć, jajniki jeszcze nie doszły do siebie nie ma się co martwić
Nospe dalej biorę
no u nas też do d.. py pogodaDziękuję, pogoda deszczowa ale za to ruch mniejszy
Dni się ciągną strasznie Ty chociaż masz prace i zajęcie ja siedzę w domu i jak to mąż mówi mam odpoczywaćTak świeży. To samo mówił lekarz ze może bolec i ze mam się obserwować czy nie powiększa mi się obwód brzucha.
Tez nie wiem jak wytrzymam, dlatego chociaż chce sprawdzić ta betę w piątek czy rośnie robię to dla siebie nie na zlecenie lekarza.
Teraz te dni tak się ciągną… nie mam nawet ochoty chodzić do pracy chociaż zawsze ja lubiłam ale bez niej to bym chyba na głowę dostała.
Nie strasz hehTo czekanie nigdy się nie kończy
Tez bym wolała chyba siedzieć w domu.Dni się ciągną strasznie Ty chociaż masz prace i zajęcie ja siedzę w domu i jak to mąż mówi mam odpoczywać
Ogólnie jestem pracoholikiem, ale gdy zobaczyłam dwie kreski na teście ciążowym coś się we mnie zmieniło. Teraz jestem w pracy i myśle o tym kiedy już wrócę do domu i się położę
Który będziesz mieć dzień po transferze w piątek?
Nie wiem co lepsze praca czy siedzenie w domu. Z jednej strony odpoczywam i nie muszę się martwić czy dostanę wolne i takie tam a z drugiej nie mam czym zająć głowy żeby tyle nie myśleć o tym wszystkim chociaż dzisiaj rano tak źle mi było że cieszę się że mogłam to przeleżeć i nie musieć wstawać do robotyTez bym wolała chyba siedzieć w domu.
Ogólnie jestem pracoholikiem, ale gdy zobaczyłam dwie kreski na teście ciążowym coś się we mnie zmieniło. Teraz jestem w pracy i myśle o tym kiedy już wrócę do domu i się położę
Który będziesz mieć dzień po transferze w piątek?
A nie chcesz iść na L4?
W piątek będzie mój 20dpt mam nadzieję że zobacze zarodek chociaż bo na serduszko to jeszcze może być za szybko
reklama
Chce pracować najdłużej jak się da chociaż już teraz nie mam weny i strach pomyśleć co będzie późniejNie wiem co lepsze praca czy siedzenie w domu. Z jednej strony odpoczywam i nie muszę się martwić czy dostanę wolne i takie tam a z drugiej nie mam czym zająć głowy żeby tyle nie myśleć o tym wszystkim chociaż dzisiaj rano tak źle mi było że cieszę się że mogłam to przeleżeć i nie musieć wstawać do roboty
A nie chcesz iść na L4?
W piątek będzie mój 20dpt mam nadzieję że zobacze zarodek chociaż bo na serduszko to jeszcze może być za szybko
Prowadzę swój biznes kosmetyczny wiec jeśli nie pracuje to też nie zarabiam … wiadomo jak jest. Boje się ze klientki odejdą Tymbardziej ze jeszcze to nic pewnego…
Prace mam głównie siedząca wiec raczej się nie przemeczam
A na wolnym jeszcze posiedzę wiec próbuje odwlec to w czasie
Podziel się: