reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie napisałam, że chce iść na chorobowe bo uważam iż ciąża to choroba ☺️

Ale, że osobiście będę chciała iść na chorobowe od razu. Nie podałam uzasadnienia swojego zdania i nikt o nie nie pytał. 😊😉

Podziwiam z kolei, że wy chcecie dotrwać jak najdłużej w pracy ☺️😋
Nie No jasne ze tak każdy robi wg. Swojego sumienia.
Tez nie mówię ze będę pracować. Póki co pracuje.
Daj Boże abym czuła się dobrze i aby nie było żadnych komplikacji abym mogła wyrwać w pracy najdłużej ✊🏻
… jakby nie było będę szczęśliwa. Nawet gdybym miała siedzieć w domu.
Wszystko ma swoje plusy i minusy … najważniejsze aby wszystko było dobrze bo finalnie przecież to jest najważniejsze 🤍

reklama
Nie No jasne ze tak każdy robi wg. Swojego sumienia.
Tez nie mówię ze będę pracować. Póki co pracuje.
Daj Boże abym czuła się dobrze i aby nie było żadnych komplikacji abym mogła wyrwać w pracy najdłużej ✊🏻
… jakby nie było będę szczęśliwa. Nawet gdybym miała siedzieć w domu.
Wszystko ma swoje plusy i minusy … najważniejsze aby wszystko było dobrze bo finalnie przecież to jest najważniejsze 🤍
Też bym chciała zostać w domu jakby udało się zajść. Niech się coś w tej pracy stanie. Jakaś nerwowa sytuacja. W moim przypadku to bardzo możliwe. Jestem księgowa.

Hej! Kto mi pomoże rozszyfrować co napisał lekarz? 😅
To są badania, jakie muszę wykonać przed ewentualnym podaniem hormonu wzrostu. Nie mogę się nigdzie doczytać co to za badania
20220920_155240.jpg

Hej! Kto mi pomoże rozszyfrować co napisał lekarz? 😅
To są badania, jakie muszę wykonać przed ewentualnym podaniem hormonu wzrostu. Nie mogę się nigdzie doczytać co to za badania
Zobacz załącznik 1445108
O matko...
Myślę że panie w przychodni to rozszyfrują bo ja nie pomogę widzie tylko IGF TPP 3
IGF BP HP3
IGF HP 1
Tam jest też białko ale jakie 😃

reklama
Do góry