reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tylko że mnie każą czekać dwa tygodnie... Mam skierowanie na badanie dopiero 28/09 🥴👎
Możesz zacząć robić testy z porannego moczu już od 8dpt ale z nastawieniem, że taki test to nie wyrocznia i bardzo często oszukują. Jeśli jednak jesteś delikatnej natury i bardzo wszystko przeżywasz to testy nie są dobrym rozwiązaniem bo możesz przysporzyć sobie dodatkowego stresu. Także wszystko zależy od twojego nastawienia i charakteru

Możesz zacząć robić testy z porannego moczu już od 8dpt ale z nastawieniem, że taki test to nie wyrocznia i bardzo często oszukują. Jeśli jednak jesteś delikatnej natury i bardzo wszystko przeżywasz to testy nie są dobrym rozwiązaniem bo możesz przysporzyć sobie dodatkowego stresu. Także wszystko zależy od twojego nastawienia i charakteru
To pewnie będzie zależało od danej chwili! Bywam zmienna 😂
Na rezultaty punkcji musiałam czekać 5 dni, żadnych nowin pomiędzy, oprócz liczby pobranych komórek. Ale nie miałam informacji o ilości zapłodnionych, o ewolucji, o mrożeniu... Powiedziano mi dopiero godzinę przed transferem. I z jednej strony może to i lepiej, bo gdybym usłyszała 3. dnia, że jest super, a 5. że nic z tego, byłoby chyba jeszcze gorzej... Więc może wytrzymam 3x tyle ;-)

reklama
Do góry