Mam rodzinę patologiczną i do tego poród naturalnyTo dopiero patologia
reklama
Na żywioł poszliNie nie z żadnego namiotu, z małżeńskiego łoża Dorośli, rozsądni rodzice tylko o zabezpieczeniu chyba zapomnieli
Madame JS
Fanka BB :)
Rozumiemy sięNie wytrzymałabym chyba aż dwóch tygodni
Spokojnie myśle ze test sikany możesz zrobić na 8/9 dzień. Betę mi zlecili na 9 i 11 dzień
mala_Mi 80
Możesz zacząć robić testy z porannego moczu już od 8dpt ale z nastawieniem, że taki test to nie wyrocznia i bardzo często oszukują. Jeśli jednak jesteś delikatnej natury i bardzo wszystko przeżywasz to testy nie są dobrym rozwiązaniem bo możesz przysporzyć sobie dodatkowego stresu. Także wszystko zależy od twojego nastawienia i charakteruTylko że mnie każą czekać dwa tygodnie... Mam skierowanie na badanie dopiero 28/09
eij
I to świadomie bo mama nie miała na to wpływu, a ja już takno to u Was już od pokoleń patola Ty dalej to szerzysz
Madame JS
To pewnie będzie zależało od danej chwili! Bywam zmiennaMożesz zacząć robić testy z porannego moczu już od 8dpt ale z nastawieniem, że taki test to nie wyrocznia i bardzo często oszukują. Jeśli jednak jesteś delikatnej natury i bardzo wszystko przeżywasz to testy nie są dobrym rozwiązaniem bo możesz przysporzyć sobie dodatkowego stresu. Także wszystko zależy od twojego nastawienia i charakteru
Na rezultaty punkcji musiałam czekać 5 dni, żadnych nowin pomiędzy, oprócz liczby pobranych komórek. Ale nie miałam informacji o ilości zapłodnionych, o ewolucji, o mrożeniu... Powiedziano mi dopiero godzinę przed transferem. I z jednej strony może to i lepiej, bo gdybym usłyszała 3. dnia, że jest super, a 5. że nic z tego, byłoby chyba jeszcze gorzej... Więc może wytrzymam 3x tyle ;-)
Serduszkowelove
@Madame JS a ile podano Ci zarodków? 1 czy 2 ? ♡ i ile zarodków zamrozili wiesz ?
Madame JS
Jeden. Dwa są zamrożone i jeszcze dwa są do jutra w hodowli...@Madame JS a ile podano Ci zarodków? 1 czy 2 ? ♡ i ile zarodków zamrozili wiesz ?
Serduszkowelove
Piękny wynik !Jeden. Dwa są zamrożone i jeszcze dwa są do jutra w hodowli...
reklama
Aaaa to nie załapałam. Dużo tu dziewczyn i mi się mylą historię ;p to super bo widzę podobny czas mamyNie mialam, taka naturalna niespodzianka po raz pierwszy od kilku lat ;P
Podziel się: