reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak się dziś czujesz?
Mnie bolał brzuch rano wiec wzięłam nospe.
Boli zle, nie boli tez się martwię 🙈

Kiedy masz pierwsza wizytę u lekarza?
Dobrze 😁 nic mnie nie boli czasem czuje brzuch ale tragedii nie ma tylko ze ja biorę nospe i buscopan profilaktycznie 3 razy dziennie.
Chyba wolę jak nic mi nie dolega wtedy spokojniejsza jestem 🙂
Wizytę mam umówiona dopiero na następny piątek to będzie 20dpt ciekawe czy już coś zobaczę 🙂
Jutro robisz druga betę?
A u ciebie kiedy pierwsza wizyta?
Dzisiaj zrobiłam sobie test i wyszły piękne dwie kreski napatrzeć się na niego nie mogę 🥰

Kochanan trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę oraz czekam na dobre wiadomości 😘
Ja juz po. Dzis 6t4d… widac pecherzyk ciazowy i pecherzyk zoltkowy.. zarodka jeszcze wg lekarza nie widac, ale mi cos mignelo tam przy pecherzyku zoltkowym, ale ja to sie nie znam… licze na to ze z moimi nieregularnymi cyklami tak moze byc.. kolejna wizyta za tydzien, tj 22.09.2022…

Ja juz po. Dzis 6t4d… widac pecherzyk ciazowy i pecherzyk zoltkowy.. zarodka jeszcze wg lekarza nie widac, ale mi cos mignelo tam przy pecherzyku zoltkowym, ale ja to sie nie znam… licze na to ze z moimi nieregularnymi cyklami tak moze byc.. kolejna wizyta za tydzien, tj 22.09.2022…
Super wieści 😊 ważne, że już widać pęcherzyk żółtkowy…lada dzień pojawi się zarodek. A jakich wymiarów dzisiaj miałaś pęcherzyk ciążowy?

Załączniki

• IMG20220914112520.jpg
    IMG20220914112520.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 104
Super wieści 😊 ważne, że już widać pęcherzyk żółtkowy…lada dzień pojawi się zarodek. A jakich wymiarów dzisiaj miałaś pęcherzyk ciążowy?
Nie wiem🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Lekarz zostawil zdjecia u siebie w dokumentacji:/ a ja zapomnialam poprosic o kopie:/ powiedzial, ze ciaza wyglada na mlodsza niz z OM…
Chociaz ja szczerze liczylam ze bedzie serduszko juz, no ale trudno…
Pozostaje czekac, ale jestem dobrej mysli…

Super wieści 😊 ważne, że już widać pęcherzyk żółtkowy…lada dzień pojawi się zarodek.
Nie wiem🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Lekarz zostawil zdjecia u siebie w dokumentacji:/ a ja zapomnialam poprosic o kopie:/ powiedzial, ze ciaza wyglada na mlodsza niz z OM…
Chociaz ja szczerze liczylam ze bedzie serduszko juz, no ale trudno…
Pozostaje czekac, ale jestem dobrej mysli…
Ważne, że jest pęcherzyk żółtkowy 😊 a kiedy miałaś ostatnia miesiączke…bo ja 25 lipca

reklama
Do góry