pierwszy raz zrobiłam i nie udany zrobiłam test a drugi raz udany najpierw beta później test na pamiątkę hahah. Moja klinika zaleca po około 2 tygodniach betę bez wcześniejszych weryfikacji jak u dziewczynDziewczyny, kiedy miałyście wyznaczoną datę pierwszej bety po transferze? I o ile wcześniej testowałyście? Z testem domowym w ogóle warto się wyrywać, czy to niepotrzebne nerwy...?
reklama
no to u Was już od pokoleń patola Ty dalej to szerzyszNp moja mama
Artemida90
Fanka BB :)
robiłam test sikany i tylko takie - żadnej bhcg, w 8dpt już pozytywnyDziewczyny, kiedy miałyście wyznaczoną datę pierwszej bety po transferze? I o ile wcześniej testowałyście? Z testem domowym w ogóle warto się wyrywać, czy to niepotrzebne nerwy...?
CzubNie nie z żadnego namiotu, z małżeńskiego łoża Dorośli, rozsądni rodzice tylko o zabezpieczeniu chyba zapomnieli
mala_Mi 80
Wypraszam sobie
Mi się wydaje, że matka ojcu prezerwatywy na drutach robiła i dlatego taka niespodzianka
margaretka89
Mi powiedzieli, żeby zrobić 7 dni po transferze, wydawało mi się, że za wcześnie, bo z tego, co wiem to w wielu klinikach każą robić 10 dpt. Ja bym akurat sikańca przed betą nie robiła po pozytywnej, na pamiątkę, czemu nie ale niektóre dziewczyny robią nawet już 6 dpt. U mnie tej po pozytywnej becie był bardzo jaśniutki, pewnie gdyby nie beta to bym się zastanawiała, czy pozytywny.Dziewczyny, kiedy miałyście wyznaczoną datę pierwszej bety po transferze? I o ile wcześniej testowałyście? Z testem domowym w ogóle warto się wyrywać, czy to niepotrzebne nerwy...?
weź hahah hahahaWypraszam sobie
Mi się wydaje, że matka ojcu prezerwatywy na drutach robiła i dlatego taka niespodzianka
Madame JS
Tylko że mnie każą czekać dwa tygodnie... Mam skierowanie na badanie dopiero 28/09Mi powiedzieli, żeby zrobić 7 dni po transferze, wydawało mi się, że za wcześnie, bo z tego, co wiem to w wielu klinikach każą robić 10 dpt. Ja bym akurat sikańca przed betą nie robiła po pozytywnej, na pamiątkę, czemu nie ale niektóre dziewczyny robią nawet już 6 dpt. U mnie tej po pozytywnej becie był bardzo jaśniutki, pewnie gdyby nie beta to bym się zastanawiała, czy pozytywny.
Artemida90
w Holandii tez miałam robić test sikany 2 tyg po transferze, ale zle się czułam i zrobiłam w 8dpt po ostatniej nocnej zmianie w pracyTylko że mnie każą czekać dwa tygodnie... Mam skierowanie na badanie dopiero 28/09
reklama
Nie wytrzymałabym chyba aż dwóch tygodniTylko że mnie każą czekać dwa tygodnie... Mam skierowanie na badanie dopiero 28/09
Spokojnie myśle ze test sikany możesz zrobić na 8/9 dzień. Betę mi zlecili na 9 i 11 dzień
Podziel się: