reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No i kochane biochem
1 beta 14.98
2 beta 53.16
3 beta 106.19
4 beta 68.68
3 aniołek 😭
Zapisałam się do immunologa online. Mam nadzieje, że dostane accofil i sprobuje jeszcze 1 raz. Ale z in vitro zrezygnowaliśmy. Nie dam rady, psychicznie mnie to przytłoczyło.
Powodzenia reszcie wrześniowych kreseczek. Trzymam kciuki 🧡
Strasznie mi przykro 💔💔💔

reklama
No to straszne :( my tez 3 lata się staramy. Pierwsza ciąża naturalnie bez żadnych problemów w 2 cyklu starań. Druga ciąża bez powodzenia bez przyczyny, tysiące badań, wizyt, stesu, pieniędzy - Diagnoza Niepłodność Idiopatyczna. Nikt nie może zrozumieć ze mając pierwsze dziecko nie możemy mieć 2 wiec ciagle nas pytają a kiedy kolejne dziecko, kiedy rodzeństwo, czy planujemy kolejne dzieci. Nauczyłam się już odpowiadać w chamski sposób, czasem mówię wprost nie mam bo nie mogę i lubię patrzeć jak ktoś ze wstydu zapada się pod ziemie. Mam nadzieje ze takie osoby zapamietają ze można takimi pytaniami sprawić straszny ból. Wiem, że jestem w innej sytuacji bo mam już jedno dziecko, ale to nie zmienia faktu ze tak samo mnie boli :(
Mam tak samo tymbardziej ,że moja córka ma 11 lat i jeszcze takie głupie gadanie ,że taka już duża różnica będzie

Ja właśnie tego gadania o różnicy wieku nie rozumiem, co różnica wieku ma do rzeczy, większa różnica wieku ma swoje plusy i mała różnica ma swoje plusy. Nie ma to żadnego znaczenia . Jedyne co ma znaczenie to zdrowie. U mnie 1 dziecko ma 3,5 roku tez wszyscy gadają ze zegar tyka bo nie długo bedzie spora różnica. Powariowali Ci ludzie . Ja już się przestałam tym przejmować powoli

Ja właśnie tego gadania o różnicy wieku nie rozumiem, co różnica wieku ma do rzeczy, większa różnica wieku ma swoje plusy i mała różnica ma swoje plusy. Nie ma to żadnego znaczenia . Jedyne co ma znaczenie to zdrowie. U mnie 1 dziecko ma 3,5 roku tez wszyscy gadają ze zegar tyka bo nie długo bedzie spora różnica. Powariowali Ci ludzie . Ja już się przestałam tym przejmować powoli
Nie mają chyba swoich problemów, więc żyją cudzymi. Dokładnie zdrowie jest najważniejsze, a nie różnica wieku .

No i kochane biochem
1 beta 14.98
2 beta 53.16
3 beta 106.19
4 beta 68.68
3 aniołek 😭
Zapisałam się do immunologa online. Mam nadzieje, że dostane accofil i sprobuje jeszcze 1 raz. Ale z in vitro zrezygnowaliśmy. Nie dam rady, psychicznie mnie to przytłoczyło.
Powodzenia reszcie wrześniowych kreseczek. Trzymam kciuki 🧡
Bardzo mi przykro...

Nie mają chyba swoich problemów, więc żyją cudzymi. Dokładnie zdrowie jest najważniejsze, a nie różnica wieku .
Mają, każdy ma problemy w życiu :) Tylko doszukują się problemów u innych, żeby zagłuszyć swoje problemy :) Naprawdę dziewczyny nigdy nie łudźcie się ze ktoś ma idealne życie, nie ma uwierzcie mi każdy ma swoje problemy. Dla nas nasz problem jest największy na świecie, dla innego jego problem 🤷‍♀️

reklama
Do góry