reklama
A od którego dnia pojawił Ci się ból podbrzusza i jajników ?Pierwszy transfer objawów brak, jedynie bardzo ciągnie mnie podbrzusze i bolą jajniki ale lekarz twierdzi ze to w normie i kaze brać nospe
U mnie już na 2 dzień po transferzeA od którego dnia pojawił Ci się ból podbrzusza i jajników ?
I występował codziennie? Ale tak od czasu do czasu? Nie w sposób ciągły ?U mnie już na 2 dzień po transferze
Ja miałam transfer w poniedziałek, czyli 5 dni temu. U mnie tez 2 dnia poczułam kłucie po środku jaki na linii pępka , ale niżej i teraz czasami w ciągu dnia pobolewa mnie brzuch jak na @.
Zauważyłam ze jak leżę i nic nie robię to tak jakoś mniej czuje.
Planowo mam zrobić betę 14.09/15.09 ale nie wiem czy wytrzymam i nie zrobię wcześniej testu jakoś w pon chociaż to może za szybko bo tydzień po podaniu.
PS. Tez tak macie ze przy pełnym pęcherzu bardziej odczuwacie jajniki i brzuch?
Jestem po świeżym transferze i punkcji i myśle ze gdzieś tez to jeszcze odczuwam.
Stosujecie jakaś dietę ? To mój pierwszy transfer i chyba za mocno emocjonalnie do tego podchodzę. Od dnia transferu jem dziennie pół awokado i po 2/3 plastry ananasa bo podobno dobrze działa na proces zagnieżdżania się zarodków. Do tego dużo ryb. Czy wy tez tak powariowałyście?
- jak się nie uda to się załamie
Tak , bolało mnie codziennie raz mocniej, raz rzadziej , czasem w ogóle nie bolało. Ale faktycznie im mniej chodziłam tym mnie czułam ból.I występował codziennie? Ale tak od czasu do czasu? Nie w sposób ciągły ?
Ja miałam transfer w poniedziałek, czyli 5 dni temu. U mnie tez 2 dnia poczułam kłucie po środku jaki na linii pępka , ale niżej i teraz czasami w ciągu dnia pobolewa mnie brzuch jak na @.
Planowo mam zrobić betę 14.09/15.09 ale nie wiem czy wytrzymam i nie zrobię wcześniej testu jakoś w pon chociaż to może za szybko bo tydzień po podaniu.
Jestem po świeżym transferze i punkcji i myśle ze gdzieś tez to jeszcze odczuwam.
Stosujecie jakaś dietę ? To mój pierwszy transfer i chyba za mocno emocjonalnie do tego podchodzę. Od dnia transferu jem dziennie pół awokado i po 2/3 plastry ananasa bo podobno dobrze działa na proces zagnieżdżania się zarodków. Do tego dużo ryb. Czy wy tez tak powariowałyście?
Ja nie wariowałam tak, wyszłam z założenia ze co ma być to będzie i ja sama nie jestem w stanie nic wspomóc.
Będzie dobrze, bądź dobrej myśli Czekasz na pierwsze dziecko?I występował codziennie? Ale tak od czasu do czasu? Nie w sposób ciągły ?
Serduszkowelove
Fanka BB :)
Z tych 11 miałam 5 dojrzałych komórek, 3 zdrowe zarodki, zostały mi teraz dwaCałkiem dobrze, coś tam minimalnie pobolewa... Przypomnisz mi, ile miałaś zarodków?
Kochana ból brzucha to nie zaden wyznacznik. Czasami dziewczyny mówiły ze maja ból brzucha a beta była niska, a te które nie miały żadnych dolegliwości okazywało się ze maja maluszka w brzuchu.A zapytam tak z ciekawości , czy są tu dziewczyny które mimo pozytywach wartości bety , nie miały żadnych takich objawow jak ciągnięcia brzucha itp po transferze ? Czy zawsze to się zdarza ?
Tak wiec bez stresu
reklama
Serduszkowelove
Fanka BB :)
Potwierdzam , miałam silny bol brzucha 3 dni i okazało się, że tylko biochemicznaKochana ból brzucha to nie zaden wyznacznik. Czasami dziewczyny mówiły ze maja ból brzucha a beta była niska, a te które nie miały żadnych dolegliwości okazywało się ze maja maluszka w brzuchu.
Tak wiec bez stresu
Podziel się: