mowil ze widział jedno ciałko.Moje gratulacje czy na tym etapie można już stwierdzić bądź wykluczyć ciążę bliźniacza?
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
a pęcherzyk ciążowy jest jeden? Bo jeśli były 2 zarodki podane to będą jeśli już to w dwóch pęcherzykach. Ale jeśli lekarz widział tylko jeden pęcherzyk to pewnie tylko jeden się przyjąłPowiedział że widac jedno ciałko ze jak by były 2 to już by widział
widział jeden pęcherzyka pęcherzyk ciążowy jest jeden? Bo jeśli były 2 zarodki podane to będą jeśli już to w dwóch pęcherzykach. Ale jeśli lekarz widział tylko jeden pęcherzyk to pewnie tylko jeden się przyjął
Nie mogę wstawić zdjeciawidział jeden pęcherzyk
Ja mam kolejna wizytę 19.09 juz cos więcej bedzie wiadomoJa miałam taki przypadek, ze we wtorek było widać jeden pęcherzyk a w piątek już dwa.
Suplementacja ma sens jeśli stosowana jest co najmniej 3 miesiące i to głównie może wpływać na poprawę jakości komórek jajowych/plemników. Teraz to już tylko kwas foliowy, wit D3 i omega3. Pomyśl może o technikach relaksacyjnych, może masaż przed transferem?Cześć dziewczyny w piątek albo sobotę mam punkcje. Badam później zarodki i po wynikach będzie transfer możecie powiedzieć jakie suplementy brać żeby zwiększyć szansę na powodzenie transferu podchodzę 4 raz do transferu i chciałabym żeby wkoncu się udało
Powodzenia! Być może będziemy podchodzić do transferu w podobnym czasie.
L
Lebkuchen_mum
Gość
reklama
Deess.
Fanka BB :)
zajebiscie cud uważaj na siebie , dużo zdrówka dla wasNie wierze. Sa wyniki !!!
A ja co najgorsze wymiotowałam przed chwila
Podziel się: