Niby tak ,ale 7dpt wydaje mi się, że jakby coś miało być, to by było, okaże się jutroTrzymam kciuki. Sikaniec to nie wyrocznia
reklama
kostka123
Fanka BB :)
Superrr Gratulacje!!!Nie wierze. Sa wyniki !!!
A ja co najgorsze wymiotowałam przed chwila
Coffe18
A wiec ….
Wracam do gry na cyklu sztucznym…
Transfer w pierwszej połowie października … dokładnie będziemy wiedzieć po monitoringu…
Doktor absolutnie nie zgodził się na 2 zarodki ze względu na mojecięcie cesarskie 9 miesięcy temu . Dodał tez ze mamy jeszcze 5 bardzo ładnych zarodków i nie mam 35 lat a dla niego moje zdrowie jest najważniejsze i noe wyobraża sobie żebym musiała znów cierpieć jak mi sie wcześniaki urodzą czy inne powikłania ale tego nigdy nie jest w stanie wykluczyć … No ale za Chiny nie dał się „ująć“
Ogólnie stan macicy bardzo mu się podobał co mnie uspokoiło .
Gdybym miała wymazy to w tym cyklu juz by był transfer
Z wizyty wychodzę lżejsza o 600 zł ale spokojniejsza i szczęśliwa
Transfer w pierwszej połowie października … dokładnie będziemy wiedzieć po monitoringu…
Doktor absolutnie nie zgodził się na 2 zarodki ze względu na mojecięcie cesarskie 9 miesięcy temu . Dodał tez ze mamy jeszcze 5 bardzo ładnych zarodków i nie mam 35 lat a dla niego moje zdrowie jest najważniejsze i noe wyobraża sobie żebym musiała znów cierpieć jak mi sie wcześniaki urodzą czy inne powikłania ale tego nigdy nie jest w stanie wykluczyć … No ale za Chiny nie dał się „ująć“
CzekajacNaCud
Super gratulacje ja poza bolami podbrzusza co jakis czas i powiekszonymi, bolesnymi piersiami to nie mam innych objawow - oczywiscie zaczelam to rozkminiac ;PNie wierze. Sa wyniki !!!
CzekajacNaCud
Najwazniejsze ze masz plan i wiesz co dalejA wiec ….
Gratuluję nudnej ciąży życzęNie wierze. Sa wyniki !!!
Ale tu się dzieje same dobre wiadomości jednak cuda się zdarzają
Oby i mi ten wrzesień sprzyjał dzisiaj 2dpt testuje 12.09
Coffe18
Ufam i wiem ze mój doktorek mercedesami umie parkować jak nikt inny ( doktorek od początku nazwywal moje zarodki mercedesami )Najwazniejsze ze masz plan i wiesz co dalej
Jestem przerażona znów tymi kosztami … ale czego się dla dzidzi nie zrobi …
Boje się tez reakcji mojego organizmu na estrofem … ale jak trzeba tak trzeba ….
Tak bardzo chciałabym znów zostać mama …
pięknieNie wierze. Sa wyniki !!!
Serduszkowelove
I zostaniesz ♡♡♡ a estrofem przeżyjesz, ja dzisiaj 11 dzień, nie jest super , ale czego się nie robi dla macierzynstwa ♡ powodzenia !Ufam i wiem ze mój doktorek mercedesami umie parkować jak nikt inny ( doktorek od początku nazwywal moje zarodki mercedesami )
Jestem przerażona znów tymi kosztami … ale czego się dla dzidzi nie zrobi …
Boje się tez reakcji mojego organizmu na estrofem … ale jak trzeba tak trzeba ….
Tak bardzo chciałabym znów zostać mama …
reklama
Orchidea33
Ja bralam wit c, wit d, omega, selen, magnez, cynk. Od 1dc pilam czerwone wytrawne wino na endometrium.Cześć dziewczyny w piątek albo sobotę mam punkcje. Badam później zarodki i po wynikach będzie transfer możecie powiedzieć jakie suplementy brać żeby zwiększyć szansę na powodzenie transferu podchodzę 4 raz do transferu i chciałabym żeby wkoncu się udało
Podziel się: