reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A wiec ….

Wracam do gry na cyklu sztucznym…
Transfer w pierwszej połowie października … dokładnie będziemy wiedzieć po monitoringu…
Doktor absolutnie nie zgodził się na 2 zarodki ze względu na mojecięcie cesarskie 9 miesięcy temu 🙁 . Dodał tez ze mamy jeszcze 5 bardzo ładnych zarodków i nie mam 35 lat a dla niego moje zdrowie jest najważniejsze i noe wyobraża sobie żebym musiała znów cierpieć jak mi sie wcześniaki urodzą czy inne powikłania ale tego nigdy nie jest w stanie wykluczyć … No ale za Chiny nie dał się „ująć“

Ogólnie stan macicy bardzo mu się podobał 🥰 co mnie uspokoiło .

Gdybym miała wymazy to w tym cyklu juz by był transfer 🙃

Z wizyty wychodzę lżejsza o 600 zł 😂 ale spokojniejsza i szczęśliwa ♥️

A wiec ….

Wracam do gry na cyklu sztucznym…
Transfer w pierwszej połowie października … dokładnie będziemy wiedzieć po monitoringu…
Doktor absolutnie nie zgodził się na 2 zarodki ze względu na mojecięcie cesarskie 9 miesięcy temu 🙁 . Dodał tez ze mamy jeszcze 5 bardzo ładnych zarodków i nie mam 35 lat a dla niego moje zdrowie jest najważniejsze i noe wyobraża sobie żebym musiała znów cierpieć jak mi sie wcześniaki urodzą czy inne powikłania ale tego nigdy nie jest w stanie wykluczyć … No ale za Chiny nie dał się „ująć“

Ogólnie stan macicy bardzo mu się podobał 🥰 co mnie uspokoiło .

Gdybym miała wymazy to w tym cyklu juz by był transfer 🙃

Z wizyty wychodzę lżejsza o 600 zł 😂 ale spokojniejsza i szczęśliwa ♥️
Najwazniejsze ze masz plan i wiesz co dalej:)

Najwazniejsze ze masz plan i wiesz co dalej:)
Ufam i wiem ze mój doktorek mercedesami umie parkować jak nikt inny ♥️ ( doktorek od początku nazwywal moje zarodki mercedesami 🤪)

Jestem przerażona znów tymi kosztami … ale czego się dla dzidzi nie zrobi …

Boje się tez reakcji mojego organizmu na estrofem … ale jak trzeba tak trzeba ….

Tak bardzo chciałabym znów zostać mama …

Ufam i wiem ze mój doktorek mercedesami umie parkować jak nikt inny ♥️ ( doktorek od początku nazwywal moje zarodki mercedesami 🤪)

Jestem przerażona znów tymi kosztami … ale czego się dla dzidzi nie zrobi …

Boje się tez reakcji mojego organizmu na estrofem … ale jak trzeba tak trzeba ….

Tak bardzo chciałabym znów zostać mama …
I zostaniesz ♡♡♡ a estrofem przeżyjesz, ja dzisiaj 11 dzień, nie jest super , ale czego się nie robi dla macierzynstwa ♡ powodzenia !

reklama
Cześć dziewczyny w piątek albo sobotę mam punkcje. Badam później zarodki i po wynikach będzie transfer możecie powiedzieć jakie suplementy brać żeby zwiększyć szansę na powodzenie transferu podchodzę 4 raz do transferu i chciałabym żeby wkoncu się udało
Ja bralam wit c, wit d, omega, selen, magnez, cynk. Od 1dc pilam czerwone wytrawne wino na endometrium.

Do góry