reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie wiem 😂😂😂
Czekam na powtorke bety.
Chyba aura sprzyja bo moja koleżanka po 5 latach starań w końcu in vitro i dziś beta 7 dpt pierwszy transfer pozytywna 😍
Ja się może dzisiaj dowiem kiedy transfer , więc mam nadzieję, że u mnie skończy się szczęśliwie, wrzesień rządzi!!!! ♡♡♡

reklama
Wrzesień się pięknie zaczął 🥰
Serdeczne gratuluje każdego cudu 🤰

@Lebkuchen_mum , powiedz proszę na jakiej zasadzie u Was lekarz stwierdził zerowe szanse na ciążę? Przecież jesteś młodziutka, kilka ciaz za Tobą i jedna zakończona urodzeniem zdrowego maluszka, zaledwie 2 lata temu... Postawil dosc smiala diagnoze i przypuszczam, ze mial ku temu powody. Podpytuje, bo koleżanka ma 4st endometriozy (plus kilka dodatkowych schorzen), jest mama dzięki ivf i do kolejnych procedur nie chce podchodzić, z kolei pragnie kolejnego malenstwa... Może i ona ma zatem szanse na te wymarzone dwie kreski.

Tak jeszcze w kontekście naturalnych cudow, bo ciężko przechodzić obojętnie obok tak wspaniałych wiadomości i nie przekładać ich 'na własne podworko' - czy któraś z was słyszała bądź doświadczyłam cudu przy zaawansowanej oligospermi?
Stwierdził niedrożne jajowody. Niby mówił, że godzine je udrażniał ale widzi zerowe szanse aby naturalnie dało radę.

Cześć dziewczyny w piątek albo sobotę mam punkcje. Badam później zarodki i po wynikach będzie transfer możecie powiedzieć jakie suplementy brać żeby zwiększyć szansę na powodzenie transferu podchodzę 4 raz do transferu i chciałabym żeby wkoncu się udało

reklama
Do góry