reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

I zostaniesz ♡♡♡ a estrofem przeżyjesz, ja dzisiaj 11 dzień, nie jest super , ale czego się nie robi dla macierzynstwa ♡ powodzenia !
Dokładnie 🔥😉
Czasami zastanawiam się skad my kobitki bierzemy na to wszystko siłę..

miałaś już kontrole na estrofemie ? Ja mam się udać na monitoring między 10 -13 dc . To pewnie już za niedługo transfer będziesz miała ? 🥰
Wrzesień zaczął sie tak cudnie …♥️

reklama
Super:) gratulacje;) ja poza bolami podbrzusza co jakis czas i powiekszonymi, bolesnymi piersiami to nie mam innych objawow - oczywiscie zaczelam to rozkminiac ;P
Niektóre nie maja wcale objawów. Mnie te wymioty zszokowały. Z synkiem miałam sporadycznie dopiero od 7/8 tc i mdłości okroone ale też dopiero gdzieś od wtedy. A tu mnie po brokułowej tak zamuliło 😂

Suplementacja ma sens jeśli stosowana jest co najmniej 3 miesiące i to głównie może wpływać na poprawę jakości komórek jajowych/plemników. Teraz to już tylko kwas foliowy, wit D3 i omega3. Pomyśl może o technikach relaksacyjnych, może masaż przed transferem?
Powodzenia! Być może będziemy podchodzić do transferu w podobnym czasie.
brałam przed stymulacja suplementy chyba przez 5 miesięcy na poprawę jakości komórek mam nadzieję że to coś dało ja pewnie będę mieć dopiero transfer koło grudnia bo jeszcze mam wykonać jedno badanie poszezona biopsje endometrium w Krośnie

Cześć dziewczyny w piątek albo sobotę mam punkcje. Badam później zarodki i po wynikach będzie transfer możecie powiedzieć jakie suplementy brać żeby zwiększyć szansę na powodzenie transferu podchodzę 4 raz do transferu i chciałabym żeby wkoncu się udało
Cześć, punkcja wypada nam w podobnym momencie ;-) Szczerze mówiąc staram się nie przekombinować z suplami... Podstawowe witaminy i po transferze planuję sok anansowy ;-)

Cześć, punkcja wypada nam w podobnym momencie ;-) Szczerze mówiąc staram się nie przekombinować z suplami... Podstawowe witaminy i po transferze planuję sok anansowy ;-)
Ja przed transferem miałam zalecenia od lekarza, prenatal uno, witamina D3 2000j, ale to akurat brałam już od roku, do tego l karnityna i koenzym Q10

Ja przed transferem miałam zalecenia od lekarza, prenatal uno, witamina D3 2000j, ale to akurat brałam już od roku, do tego l karnityna i koenzym Q10
Tutaj w ogóle nie chcą iść w suple... Miałam rzeczywiście przepisaną taką dużą ampułkową dawkę witaminy D, ale tak poza tym to tylko zwykły kwas foliowy. Koenzym Q10 brałam sama z siebie, ale właśnie mi się skończył (liczyłam, że będę inaczej zgrana czasowo...). Tutaj co kupię jakieś zestawy, to okazuje się, że nie powinnam ich brać (np. przy lekach na tarczycę) 🤷‍♀️ . Będę się martwić, jeśli dojdę do etapu transferu...

Czy któraś z pań posiada kontakt z wizytówki do doktora OLAFA LINDERTA? Zgubiłam wizytówkę a muszę się z nim pilnie skontaktować

reklama
Do góry