reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czesc dziewczyny;) moze troche srednio aktualnie w temacie…. Jesli tak to z gory przepraszam…
Troche mnie tu nie bylo… nawet nie wiem, czy mnie pamietacie (moze @Pati32 - wtedy razem przezywalysmy nieudany transfer)..
W maju 2021 cb, w listopadzie 2021- poronienie zatrzymane. W maju 2022 nieudany transfer - beta 0…
Aktualnie w trakcie przygotowywania do kolejnej procedury - na przelomie wrzesnia i pazdziernika…
Musze Wam opowiedziec, bo nadal nie wierze w to co sie dzieje… aktualnie spoznia mi sie @… testu robic nie chcialam - po co mi katowanie siebie kolejna jedna kreska na tescie… ale w 32dc nie wytrzymalam, mowie okej - niech juz bedzie ta jedna kreska, przynajmniej nie bede marzyc i dostane w koncu miesiaczke i moge zaczac planowac dalsze kroki… no i zrobilam ten test - po 20 sekundach dwie kreski… od razu polecialam do laboratorium - beta 215…. Dzis bylam drugi raz pobrac, zeby zobaczyc czy rosnie…
Generalnie nie wiem jak to mozliwe - od kilku ginekologow uslyszalam, ze naturalnie w ciazy nie bede… jestem w szoku… czekam teraz na wynik dzisiejszy…
trzymam kciuki :)

reklama
Dlatego właśnie wierzę, że jak się odpusci głowę , to ciało samo się uzdrowi, gratulacje !!! ♡♡♡♡
Tzn to jest chyba jedyne wytlumaczenie - bo generalnie bylam skupiona na planowaniu kolejnej procedury i w ogole nie myslalam o zadnej ciazy… liczylam dni, kiedy zaczne brac leki, jaki protokol etc… a tu taka niespodzienka ;P

Czesc dziewczyny;) moze troche srednio aktualnie w temacie…. Jesli tak to z gory przepraszam…
Troche mnie tu nie bylo… nawet nie wiem, czy mnie pamietacie (moze @Pati32 - wtedy razem przezywalysmy nieudany transfer)..
W maju 2021 cb, w listopadzie 2021- poronienie zatrzymane. W maju 2022 nieudany transfer - beta 0…
Aktualnie w trakcie przygotowywania do kolejnej procedury - na przelomie wrzesnia i pazdziernika…
Musze Wam opowiedziec, bo nadal nie wierze w to co sie dzieje… aktualnie spoznia mi sie @… testu robic nie chcialam - po co mi katowanie siebie kolejna jedna kreska na tescie… ale w 32dc nie wytrzymalam, mowie okej - niech juz bedzie ta jedna kreska, przynajmniej nie bede marzyc i dostane w koncu miesiaczke i moge zaczac planowac dalsze kroki… no i zrobilam ten test - po 20 sekundach dwie kreski… od razu polecialam do laboratorium - beta 215…. Dzis bylam drugi raz pobrac, zeby zobaczyc czy rosnie…
Generalnie nie wiem jak to mozliwe - od kilku ginekologow uslyszalam, ze naturalnie w ciazy nie bede… jestem w szoku… czekam teraz na wynik dzisiejszy…
Ooooo matko ♥️ Cuda się zdarzają !
Nie pierwszy raz zdarza się tu taka historia ♥️ Trzymam kciuki i koniecznie daj znać jak Beta ♥️

Cudownie czyta się takie wiadomości z rana ♥️

Witaj kochana, oczywiście, że pamiętam.
Jaka cudowna wiadomość, cos wspaniałego!!! Jeju aż nie wiem co napisać, teraz będę cały dzień czekała na Twoją drugą betę jak na swoją. Mam nadzieję, że przyrost będzie wspaniały i dołączysz do grona mamusiek.
Daj znać jak tylko będzie wynik, ściskam Cię ❤❤❤

Ooooo matko ♥️ Cuda się zdarzają !
Nie pierwszy raz zdarza się tu taka historia ♥️ Trzymam kciuki i koniecznie daj znać jak Beta ♥️

Cudownie czyta się takie wiadomości z rana ♥️
Zaluje ze nie spodziewalam sie tego, bo nagralabym swoja reakcje na to jak zobaczylam dwie kreski - mysle ze musialo byc smiesznie ;P ale tak wlasnie cuda sie zdarzaja - tzn na razie poczatek drogi, ale nigdy naturalnie nawet takiego poczatku nie mialam, takze na razie sie ciesze ;)

Witaj kochana, oczywiście, że pamiętam.
Jaka cudowna wiadomość, cos wspaniałego!!! Jeju aż nie wiem co napisać, teraz będę cały dzień czekała na Twoją drugą betę jak na swoją. Mam nadzieję, że przyrost będzie wspaniały i dołączysz do grona mamusiek.
Daj znać jak tylko będzie wynik, ściskam Cię ❤❤❤
Na pewno dam znac od razu;)

reklama
Do góry