reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zaluje ze nie spodziewalam sie tego, bo nagralabym swoja reakcje na to jak zobaczylam dwie kreski - mysle ze musialo byc smiesznie ;P ale tak wlasnie cuda sie zdarzaja - tzn na razie poczatek drogi, ale nigdy naturalnie nawet takiego poczatku nie mialam, takze na razie sie ciesze ;)
Wyobrażam sobie ♥️ Pewnie śmiałaś się i płakałaś jednocześnie 🥰 mąż pewnie podobnie 🔥 bardzo wam gratuluje ♥️

Jestem z małopolski dlatego tez u mnie padło na Kraków . Co do Gyn nie wypowiem się bo kompletnie kliniki nie znam . Ale serio sprobuj zadzwonić sobie na spokojnie do kliniki macierzynstwo tam Panie z recepcji wszystko Ci dokładnie powiedzą ewentualnie coś podeslą mailem . Luknij tez na ich stronę - wszystko maja napisane czarno na białym - cennik również . Nie mam porównania z innymi klinikami bo tu jestem od początku . Nigdy nie miałam poczucia ze ktoś mnie zlał , nie udzielił odpowiedzi czy pozostawił bez wiedzy . Masz kontakt z lekarzami nie koordynatorami . Badania są napewno wykonywane. Będę w poniedziałek w klinice jak nie zapomnę to zapytam czy na miejscu badają ( już nie pamietam na 100% ale z tego co kojarzę to tak )
A dziękuję, już do nich przedzwoniłam. Rzeczywiście mają ładnie napisany cennik i wszystko przystępne łącznie z nr telefonów. Niestety do PGT-A wysyłają do UK i jest drożej niż w Gyn.

A dziękuję, już do nich przedzwoniłam. Rzeczywiście mają ładnie napisany cennik i wszystko przystępne łącznie z nr telefonów. Niestety do PGT-A wysyłają do UK i jest drożej niż w Gyn.
No właśnie tych badań nie byłam pewna .
Ale przynajmniej wiesz już ze dobrze wybrałaś ✊🏻

Ooo to wspaniale;) jak sie czujesz?
Juz teraz lepiej, ale tak do 12 tc było fatalnie... Nie jadłam prawie, wszystko mnie mdliło przez co nie miałam siły. Dopadła mnie również cukrzyca ciążowa.
Jestem po prenatalnych i po wynikach Pappa - wszystko jest ok i to jest najważniejsze 🙃
20 września mam wizytę i mam nadzieję, że wtedy już poznamy płeć 😊

reklama
Robiłam podejście do Invicty, ale tam chcą kariotyp od męża. Tłumaczyłam, że to bez sensu, to koordynatorka mówi że o PGT decyduje genetyk i muszę zapłacić żeby się dowiedzieć oczywistej rzeczy. Z takim podejściem to im podziękowałam. Przymierzam się do Gyncentrum w Krakowie.
Niewiem czy tak nie jest wszędzie.
W invicta napewno.
W klinice też robiłam pgd i również obowiązkowa była wizyta u genetyka. Wydaje mi się że tak nakazuje prawo. Omawia się tam.wskazania do pgd i zagrożenia z niego wynikające

Do góry