Beta rośnie, to jest najważniejsze. U mnie w klinice po żadnym transferze nie zalecano badań estradiolu i progesteronu. Nawet nie wiem jakie miałam wartości a jestem w 15tcDziewczyny dziś 3 weryfikacja. Proszę napiszcie co sądzicie o tych wynikach. Martwię się bo spadł mi trochę estradiol Zobacz załącznik 1439553Zobacz załącznik 1439554
reklama
Coffe18
Fanka BB :)
Wyobrażam sobie Pewnie śmiałaś się i płakałaś jednocześnie mąż pewnie podobnie bardzo wam gratulujeZaluje ze nie spodziewalam sie tego, bo nagralabym swoja reakcje na to jak zobaczylam dwie kreski - mysle ze musialo byc smiesznie ;P ale tak wlasnie cuda sie zdarzaja - tzn na razie poczatek drogi, ale nigdy naturalnie nawet takiego poczatku nie mialam, takze na razie sie ciesze
Tak, drugi udany. Podeszłam od razu za ciosem po tym nieudanym w maju. 13 czerwca miałam transfer, dzisiaj 15tc@Pati32 a jak u Ciebie? Gdzies tam probowalam czytac, drugi transfer udany? Ktory teraz tc?
Paulina2101
Początkująca w BB
Super, trzymam kciukiBeta rośnie, to jest najważniejsze. U mnie w klinice po żadnym transferze nie zalecano badań estradiolu i progesteronu. Nawet nie wiem jakie miałam wartości a jestem w 15tc
CzekajacNaCud
Ooo to wspaniale jak sie czujesz?Tak, drugi udany. Podeszłam od razu za ciosem po tym nieudanym w maju. 13 czerwca miałam transfer, dzisiaj 15tc
CzekajacNaCud
Tak w ogóle, to musze sie odnaleźć, kto na jakim jest etapie, bo nie bylo mnie tu 2,5 miesiaca, takze wybaczcie, bo na poczatku moge troche nie ogarniac….
Ice41
A dziękuję, już do nich przedzwoniłam. Rzeczywiście mają ładnie napisany cennik i wszystko przystępne łącznie z nr telefonów. Niestety do PGT-A wysyłają do UK i jest drożej niż w Gyn.Jestem z małopolski dlatego tez u mnie padło na Kraków . Co do Gyn nie wypowiem się bo kompletnie kliniki nie znam . Ale serio sprobuj zadzwonić sobie na spokojnie do kliniki macierzynstwo tam Panie z recepcji wszystko Ci dokładnie powiedzą ewentualnie coś podeslą mailem . Luknij tez na ich stronę - wszystko maja napisane czarno na białym - cennik również . Nie mam porównania z innymi klinikami bo tu jestem od początku . Nigdy nie miałam poczucia ze ktoś mnie zlał , nie udzielił odpowiedzi czy pozostawił bez wiedzy . Masz kontakt z lekarzami nie koordynatorami . Badania są napewno wykonywane. Będę w poniedziałek w klinice jak nie zapomnę to zapytam czy na miejscu badają ( już nie pamietam na 100% ale z tego co kojarzę to tak )
Coffe18
No właśnie tych badań nie byłam pewna .A dziękuję, już do nich przedzwoniłam. Rzeczywiście mają ładnie napisany cennik i wszystko przystępne łącznie z nr telefonów. Niestety do PGT-A wysyłają do UK i jest drożej niż w Gyn.
Ale przynajmniej wiesz już ze dobrze wybrałaś
Juz teraz lepiej, ale tak do 12 tc było fatalnie... Nie jadłam prawie, wszystko mnie mdliło przez co nie miałam siły. Dopadła mnie również cukrzyca ciążowa.Ooo to wspaniale jak sie czujesz?
Jestem po prenatalnych i po wynikach Pappa - wszystko jest ok i to jest najważniejsze
20 września mam wizytę i mam nadzieję, że wtedy już poznamy płeć
reklama
Niewiem czy tak nie jest wszędzie.Robiłam podejście do Invicty, ale tam chcą kariotyp od męża. Tłumaczyłam, że to bez sensu, to koordynatorka mówi że o PGT decyduje genetyk i muszę zapłacić żeby się dowiedzieć oczywistej rzeczy. Z takim podejściem to im podziękowałam. Przymierzam się do Gyncentrum w Krakowie.
W invicta napewno.
W klinice też robiłam pgd i również obowiązkowa była wizyta u genetyka. Wydaje mi się że tak nakazuje prawo. Omawia się tam.wskazania do pgd i zagrożenia z niego wynikające
Podziel się: