reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

jak pytałam to powiedziała , ze w sumie to nic , 2 tyg przed punkcją kazała brać acard a tydzień przed punkcją odstawić 🤦🏼‍♀️🙈🤷🏻‍♀️ teraz 30stego jadę na kontrole do innej doktor to jej zapytam
Przed punkcja acard ??? 😱😱😱 Pierwszy raz słyszę ... Ja miałam trzy i ani razu go nie brałam przed punkcja ... Za to za każdym razem jak brałam po transferze to przy @ była masakra ... Tak samo jak każde pobranie krwi ... Długo krwawiłam ... Dlatego to dzwine dla mnie ... Hm ... 🤔🤔🤔

reklama
Kurde, chciałam klinikę przechytrzyć i mi nie wyszło - cwaniaki wypisali recepty praktycznie co do dnia. Chciałam iść w piątek (z wynikami bety i reszty z poniedziałku i piątku), a teraz policzyłam, że luteiny mam do czwartku. Żule.

Przed punkcja acard ??? 😱😱😱 Pierwszy raz słyszę ... Ja miałam trzy i ani razu go nie brałam przed punkcja ... Za to za każdym razem jak brałam po transferze to przy @ była masakra ... Tak samo jak każde pobranie krwi ... Długo krwawiłam ... Dlatego to dzwine dla mnie ... Hm ... 🤔🤔🤔
W ktorym dniu po transferze brałaś acard ?

Dalej w to nie wierzę. Nie czuję różnicy jakieś i boje się że to jakaś urojona ciąża ;/ moja ostatnia nadzieję położyłam w religii( może to pomogło ;)
Jak dla mnie idealna , kochana ten Twój horoskop mówił prawdę ,😁 😍😍 znajdź też dla mnie taki 🤪 ale w którym też wyjdzie taki efekt końcowy jak u Ciebie w postaci ciazy 🙏🙏🙏🤪 a będę Cię na rękach nosić do końca życia i góry dla Ciebie przeniose , no nie bądź taka 🤪🤣

reklama
Do góry