To co innego. Ale NK też można z biopsji endometrium zrobić. Ja np miałam robione beReady i cd138A czy ta receptywność pokazuje nk maciczne czy to jest inne badanie ?
reklama
Dzięki a jak dajesz radę z córkami? Miałaś ciężki okres w ciąży I oczywiście poród? Moj się strasznie boi że może coś być nie tak ja już 39lat a on 43.Tak mam dwie córki. Obecnie mają roczek.
My tez chcieliśmy, żeby chociaż jeden został. To było nasze ostatnie podejście. Bo wcześniej nie udawało się. Mimo, ze kilka lat temu poszło wszystko bez problemów.
Ja robiłam NACE podobne do nifty. Kosztuje duzo wtedy 2300. Ja się uspokoiłam po 10tc wtedy. Raczej z taką betą będą oba bo czasem jeden się wchłania na początku. Około 1/3 ciąż kończy się na pojedynczych do 12tc. Bez specjalnych konsekwencji. Pęcherzyk po prostu znika. Ale to raczej beta jak u ciąży pojedynczej tylko wyższa.
nadziejaprzedewszystkim
Fanka BB :)
Tak córkę 20lat
Mąż niech się nie rozczula. Ma teraz czas, by nabrać kondycji (rowerek czy co tam) Mój tez ma 43, ja 35.Dzięki a jak dajesz radę z córkami? Miałaś ciężki okres w ciąży I oczywiście poród? Moj się strasznie boi że może coś być nie tak ja już 39lat a on 43.
Deess.
możesz wyjaśnić o co chodzi z tym białkiem c i s ? to będzie mój pierwszy transfer i dopiero wszystkiego się uczęMyślę, że to może posłużyć jako wskazanie do heparyny, ale pamiętaj, że to tylko mutacja. Zwiększa ryzyko zakrzepicy, ale równie dobrze może ona nigdy nie wystąpić. Ważniejsze jest białko c i s.
Oj jezdzi rowerem po 60km. Wiem przerażony ale przejdzie.Mąż niech się nie rozczula. Ma teraz czas, by nabrać kondycji (rowerek czy co tam) Mój tez ma 43, ja 35.
nadziejaprzedewszystkim
Nienormalny by był, gdyby nie był przerażony. Macie kilka miesięcy na to, by się mentalnie oswoić z tym, że będzie Was więcej. Czas. Przede wszystkim czas. Będzie ciężej trochę (słynne nocki), ale do ogarnięcia. Pamiętam, jak któregoś dnia miałam totalny kryzys. Taki porządny. I co? Na drugi dzień gdzieś w Polsce urodziły się sześcioraczki Od tamtej pory, gdy jest nieco ciężej - myślę o tamtej mamie i od razu mi lepiejOj jezdzi rowerem po 60km. Wiem przerażony ale przejdzie.
Masz rację ja jestem podobnego zdania. Poród w którym miałaś tyg wszystko przebiegało prawidlowo? Jak myslisz w poniedziałek ide do swojego ginekologa czy on już coś będzie widział?Nienormalny by był, gdyby nie był przerażony. Macie kilka miesięcy na to, by się mentalnie oswoić z tym, że będzie Was więcej. Czas. Przede wszystkim czas. Będzie ciężej trochę (słynne nocki), ale do ogarnięcia. Pamiętam, jak któregoś dnia miałam totalny kryzys. Taki porządny. I co? Na drugi dzień gdzieś w Polsce urodziły się sześcioraczki Od tamtej pory, gdy jest nieco ciężej - myślę o tamtej mamie i od razu mi lepiej
Nk maciczne to dodatkowe badanie, ale można je zrobić jednoczesnie z receptywnoscia. Invicta chyba robi tak zwykle.A czy ta receptywność pokazuje nk maciczne czy to jest inne badanie ?
To są już typowe badania na krzepliwosc krwi. Jeśli ich wyniki są zaburzone to heparyna jest już konieczna.możesz wyjaśnić o co chodzi z tym białkiem c i s ? to będzie mój pierwszy transfer i dopiero wszystkiego się uczę
reklama
Ja miałam niedobór witaminy S I miałam do transferu NeoparinTo są już typowe badania na krzepliwosc krwi. Jeśli ich wyniki są zaburzone to heparyna jest już konieczna.
Podziel się: