reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Od jutra zaczynam nowenna pompejanska, może i mi pomoże 🤷‍♀️🙏🙏
ja odmawiam ją non stop od października.... zaczelam przed 4 stymulacja.. na stymulację nie pomogła ale na wyniki badania zarodkow i ciążę tak! Dodatkowo odmawiam nowenne do sw. Charbela, Rity i Judy Tadeusza. Polecam! Zamówiłam też msze w Licheniu i Sokółce.

Slyszalam też o jakiejś nowennie do św Józefa ale już na nią nie starcza mi sil i czasu. Ale pompejanska polecam całym serduchem ❤

Od jutra zaczynam nowenna pompejanska, może i mi pomoże 🤷‍♀️🙏🙏
Też zamawiałam. Znajoma mówiła że też po tym komuś się udało. Ja to dodatkowo wiele świętych miejsc; świętych rzeczy; modlitw do świętych od nieplodnosci. Ediii napisała że to nie od tego zależy (możliwe ;) to każdego indywidualna sprawa ) ale napewno nie zaszkodzi . Myślę że może pomóc zająć głowę

To dolicz sobie do tego wyniku jeszcze duphaston, który nie wychodzi w badaniu we krwi. Jest Ok nie martw się 🙂
Dziękuję
ja odmawiam ją non stop od października.... zaczelam przed 4 stymulacja.. na stymulację nie pomogła ale na wyniki badania zarodkow i ciążę tak! Dodatkowo odmawiam nowenne do sw. Charbela, Rity i Judy Tadeusza. Polecam! Zamówiłam też msze w Licheniu i Sokółce.

Slyszalam też o jakiejś nowennie do św Józefa ale już na nią nie starcza mi sil i czasu. Ale pompejanska polecam całym serduchem ❤
Są apki i z nowenna i z modlitwami do Rity ;) gdyby ktoś ;p

reklama
Do góry