reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Słyszałam ze połowa kobiet ma te mutacje , nie trudno będzie na nie trafić 🙃. Jak w rodzinie mutacja genu jest to i zapewne u Ciebie może byc - dobrze byc zabezpieczonym . Moje dziecko miało i ja tez mam . Naczytałam się o tym acardzie i osobiście mam mieszane uczucia . Ale jak lekarz mówi ze mam brać to brać będę 🫣
Ja nie czytałam o acardzie i nie będę, bo przestanę brać ze strachu. Kiedyś czytałam wszystkie ulotki ,a później miałam wszystkie skutki uboczne 😆 Jak podchodziłam do iui I dostalam aromek i naczytałam się o skutkach to nie chciałam brać to lekarz mnie zjebał i brałam, teraz już nie czytam 😉

Masz rację ja jestem podobnego zdania. Poród w którym miałaś tyg wszystko przebiegało prawidlowo? Jak myslisz w poniedziałek ide do swojego ginekologa czy on już coś będzie widział?
Nie ma co się sugerować moim porodem ;) Kończył 36tc. Jeśli chodzi o wizytę teraz - zabij, nie pamiętam, jak to u nas było.

Ja nie czytałam o acardzie i nie będę, bo przestanę brać ze strachu. Kiedyś czytałam wszystkie ulotki ,a później miałam wszystkie skutki uboczne 😆 Jak podchodziłam do iui I dostalam aromek i naczytałam się o skutkach to nie chciałam brać to lekarz mnie zjebał i brałam, teraz już nie czytam 😉
Dokładnie, ja teraz idę na sztucznym cyklu I biorę od wczoraj estrofem 3x1 i nie czytałam nic na ulotce , bo jak poczytam to będę mieć wszystkie skutki uboczne 😅😅

Bardzo mi przykro. Ważne ze są jeszcze zarodki. Nie wiadomo jaki wynik będzie tej procedury. Transferu wynik znasz, ale procedury nie. A miałaś atosiban? Relanium?
Nie miałam , miałam jedynie intralipid na własne życzenie. Relanium mój lekarz nie daje 🤷‍♀️ pogadam z nim o tym przy następnym transferze , może mi da 😁

Jesteście ekspertkami;) 10 sierpnia miałam transfer 5dniowego zarodka. Dziś zrobiłam betę i wynosi 2669mlU/ml . Według zakresu referencyjnego jest 5tydzien ! Czy wszytko ok ?
Progesteron 22 a estradiol 150. Chyba mało tego progesteronu ? W środę umówiłam się na wizytę żeby lekarz na to wszytko spojrzał ;( będę spokojniejsza czy leki dobre dawki

reklama
Jesteście ekspertkami;) 10 sierpnia miałam transfer 5dniowego zarodka. Dziś zrobiłam betę i wynosi 2669mlU/ml . Według zakresu referencyjnego jest 5tydzien ! Czy wszytko ok ?
Jak dla mnie idealna , kochana ten Twój horoskop mówił prawdę ,😁 😍😍 znajdź też dla mnie taki 🤪 ale w którym też wyjdzie taki efekt końcowy jak u Ciebie w postaci ciazy 🙏🙏🙏🤪 a będę Cię na rękach nosić do końca życia i góry dla Ciebie przeniose , no nie bądź taka 🤪🤣🤣🤣🤣🙈

Do góry