reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Proszę tylko mi nie smutać i nie współczuć tylko dać serduszka ! ♡ 😄😄😄 beta 2 dzisiaj więc ona spadała już w czwartek, ale co z tego ? Idę do przodu czekam na okres I jakbym miała się zadłużyć na całe życie to się zadluze ♡ nie uroniłam ani jednej łzy i nie uronię, bo zaczynam inaczej myśleć i się nie stresować, jeden transfer o niczym nie świadczy! Tak więc zaraz lecę po następna blastke, na cyklu pewnie sztucznym bo podejrzewam że niunia chciała się zaimplantowac ale nie miała warunków:( ogolnie czuje się bardzo dobrze psychicznie bo wiem że następne razy napewno się udadzą! ♡ 😇😊
Trzymaj tak . Ja jestem po 6 inseminacjach nie udanych lecz nie poddawałam się szłam dalej choć było trudno 2in vitro nie udane . Ciężko było lecz podnosiłam się i poszłam na 3zabieg in vitro okazał się udanym mam synka rocznego który jest moim oczkiem w głowie i patrząc na niego stwierdzam walka opłaca się . Chociaż 4zabieg in vitro okazał się nie udany jest mi smutno i przykro oraz już nie mam zarodków . Lecz nie poddam się chce aby mój synek nie był sam .

Nie stety muszę się podzielić z wami smutna informacją nie udało się . Dziś miałam 3werfikacje i HCG spadło do 1.0 . Jest mi przykro bo miałam nadzieję na 2 dziecko że mój synek nie będzie sam a tu klapa . Już nie mam zarodków .
Bardzo mi przykro😔
Jeśli to Ci pomoże to jestem w podobnej sytuacji, tez już nie mam zarodków, ale się nie poddaje, będę szykować się do kolejnej stymulacji

A ja mam jeszcze pytanko 😊 jak uważacie mamy jeszcze jedną identyczna blastke 5.1.2 i druga 5.2.3 - jeszcze nie znam wyniku pgt ,Ale myślę że zdrowa 😊 jakby je wziac teraz razem ? Jak ma się nie udać to się nie uda I tyle 😊 może w następnym roku wtedy podejdziemy do następnej stymulacji i tyle , w między czasie może poszerzę diagnostykę o histereskopie itp teraz z dodatkowych procedur chce zapytać dzisiaj Pani dr o test UMA , o co jeszcze mogę zapytać? :o
Nie brałabym 5.2.3 z 5.2.1 może mieć słabsze lozysko. Trzy oznacza kilka komórek i słabo upakowanych. Z tego powstanie lozysko. Nawet jeżeli zarodek zdrowy to może lozysko być słabe. Jak zaimplantują się oba to może to działać na szkodę 5.1.2. Z drugiej strony może sie nie zaimplantować. Z jeszcze innej strony to były ciąże z zarodków o takiej klasie bliźniacze i było ok.
Pamiętaj ze ciąże bliźniacze są z założenia wyższego ryzyka.

A ja mam jeszcze pytanko 😊 jak uważacie mamy jeszcze jedną identyczna blastke 5.1.2 i druga 5.2.3 - jeszcze nie znam wyniku pgt ,Ale myślę że zdrowa 😊 jakby je wziac teraz razem ? Jak ma się nie udać to się nie uda I tyle 😊 może w następnym roku wtedy podejdziemy do następnej stymulacji i tyle , w między czasie może poszerzę diagnostykę o histereskopie itp teraz z dodatkowych procedur chce zapytać dzisiaj Pani dr o test UMA , o co jeszcze mogę zapytać? :o
Masz już wynik bety ?

Nie stety muszę się podzielić z wami smutna informacją nie udało się . Dziś miałam 3werfikacje i HCG spadło do 1.0 . Jest mi przykro bo miałam nadzieję na 2 dziecko że mój synek nie będzie sam a tu klapa . Już nie mam zarodków .
Bardzo mi przykro...
Jednak ten sierpień wcale nie był szczęśliwy dla wielu z nas...

Ile masz lat jak mogę spytać? Będziesz podchodzić jeszcze raz do całej procedury?

Mam pytanie w którym dniu cyklu miałyście robiony transfer z zarodków mrożonych ???? Na lekach estrogen i lutinusa oraz luteinę pod język. Proszę niech napisze mi jak najwięcej osób bo jestem ciekawa .

reklama
Do góry