u nas też plotują. I najśmieszniejsze jest to że jak ja byłam w ciąży to mnie zadręczał tymi pytaniami a jak a co lekarz mówi a kiedy termin a czemu ze szpitala wypisali a wczoraj będąc u babci dowiedziałam się ze kuzynka już za tydzień ma umówiona cesarkę a nikt nie wiedział że już w sierpniu będzie miała bobo ale od Ciebie jak najwięcej info by chcieliNo właśnie. Człowiek tyle walczył i cieszy się, ale.z tyłu głowy zostaje swoje myśli krążą.
U nas w rodzinie zaraz wieści się rozniosą. Taka to plotkarska rodzina. A moja ciąża po tylu latach to wiadomo prawdziwa sensacja
reklama
o tą się odezwała co odrazu poszłaOd zaraz
Serduszkowelove
Fanka BB :)
Proszę tylko mi nie smutać i nie współczuć tylko dać serduszka ! ♡ beta 2 dzisiaj więc ona spadała już w czwartek, ale co z tego ? Idę do przodu czekam na okres I jakbym miała się zadłużyć na całe życie to się zadluze ♡ nie uroniłam ani jednej łzy i nie uronię, bo zaczynam inaczej myśleć i się nie stresować, jeden transfer o niczym nie świadczy! Tak więc zaraz lecę po następna blastke, na cyklu pewnie sztucznym bo podejrzewam że niunia chciała się zaimplantowac ale nie miała warunków ogolnie czuje się bardzo dobrze psychicznie bo wiem że następne razy napewno się udadzą! ♡
mala_Mi 80
Piękne podejście, brawo TyProszę tylko mi nie smutać i nie współczuć tylko dać serduszka ! ♡ beta 2 dzisiaj więc ona spadała już w czwartek, ale co z tego ? Idę do przodu czekam na okres I jakbym miała się zadłużyć na całe życie to się zadluze ♡ nie uroniłam ani jednej łzy i nie uronię, bo zaczynam inaczej myśleć i się nie stresować, jeden transfer o niczym nie świadczy! Tak więc zaraz lecę po następna blastke, na cyklu pewnie sztucznym bo podejrzewam że niunia chciała się zaimplantowac ale nie miała warunków ogolnie czuje się bardzo dobrze psychicznie bo wiem że następne razy napewno się udadzą! ♡
Jesteś mega silna, próba implantacji już była, zarodki przebadane więc kolejny transfer musi być udany
kostka123
PowodzeniaDziewczyny, pomyślcie dziś o mnie, proszę <3
katharina203
Podziwiam cie i chciałabym mieć tyle optymizmu co ty...Proszę tylko mi nie smutać i nie współczuć tylko dać serduszka ! ♡ beta 2 dzisiaj więc ona spadała już w czwartek, ale co z tego ? Idę do przodu czekam na okres I jakbym miała się zadłużyć na całe życie to się zadluze ♡ nie uroniłam ani jednej łzy i nie uronię, bo zaczynam inaczej myśleć i się nie stresować, jeden transfer o niczym nie świadczy! Tak więc zaraz lecę po następna blastke, na cyklu pewnie sztucznym bo podejrzewam że niunia chciała się zaimplantowac ale nie miała warunków ogolnie czuje się bardzo dobrze psychicznie bo wiem że następne razy napewno się udadzą! ♡
Napewno się uda następnym razem...
Dziś transfer? Jestem myslami z Tobą. Wierze, że się uda. Zaciskam kciukiDziewczyny, pomyślcie dziś o mnie, proszę <3
mala_Mi 80
Dziewczyny, pomyślcie dziś o mnie, proszę <3
reklama
Serduszkowelove
Myślę bardzo mocno i wysyłam pozytywne fluidy! ♡Dziewczyny, pomyślcie dziś o mnie, proszę <3
Podziel się: