reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No właśnie. Człowiek tyle walczył i cieszy się, ale.z tyłu głowy zostaje swoje myśli krążą.
U nas w rodzinie zaraz wieści się rozniosą. Taka to plotkarska rodzina. A moja ciąża po tylu latach to wiadomo prawdziwa sensacja ;)
u nas też plotują. I najśmieszniejsze jest to że jak ja byłam w ciąży to mnie zadręczał tymi pytaniami a jak a co lekarz mówi a kiedy termin a czemu ze szpitala wypisali a wczoraj będąc u babci dowiedziałam się ze kuzynka już za tydzień ma umówiona cesarkę a nikt nie wiedział że już w sierpniu będzie miała bobo ale od Ciebie jak najwięcej info by chcieli

reklama
Proszę tylko mi nie smutać i nie współczuć tylko dać serduszka ! ♡ 😄😄😄 beta 2 dzisiaj więc ona spadała już w czwartek, ale co z tego ? Idę do przodu czekam na okres I jakbym miała się zadłużyć na całe życie to się zadluze ♡ nie uroniłam ani jednej łzy i nie uronię, bo zaczynam inaczej myśleć i się nie stresować, jeden transfer o niczym nie świadczy! Tak więc zaraz lecę po następna blastke, na cyklu pewnie sztucznym bo podejrzewam że niunia chciała się zaimplantowac ale nie miała warunków:( ogolnie czuje się bardzo dobrze psychicznie bo wiem że następne razy napewno się udadzą! ♡ 😇😊

Proszę tylko mi nie smutać i nie współczuć tylko dać serduszka ! ♡ 😄😄😄 beta 2 dzisiaj więc ona spadała już w czwartek, ale co z tego ? Idę do przodu czekam na okres I jakbym miała się zadłużyć na całe życie to się zadluze ♡ nie uroniłam ani jednej łzy i nie uronię, bo zaczynam inaczej myśleć i się nie stresować, jeden transfer o niczym nie świadczy! Tak więc zaraz lecę po następna blastke, na cyklu pewnie sztucznym bo podejrzewam że niunia chciała się zaimplantowac ale nie miała warunków:( ogolnie czuje się bardzo dobrze psychicznie bo wiem że następne razy napewno się udadzą! ♡ 😇😊
Piękne podejście, brawo Ty 💪💪💪
Jesteś mega silna, próba implantacji już była, zarodki przebadane więc kolejny transfer musi być udany ♥️

Podziwiam cie i chciałabym mieć tyle optymizmu co ty...
Napewno się uda następnym razem...

reklama
Do góry