reklama
Trzymaj tak . Ja jestem po 6 inseminacjach nie udanych lecz nie poddawałam się szłam dalej choć było trudno 2in vitro nie udane . Ciężko było lecz podnosiłam się i poszłam na 3zabieg in vitro okazał się udanym mam synka rocznego który jest moim oczkiem w głowie i patrząc na niego stwierdzam walka opłaca się . Chociaż 4zabieg in vitro okazał się nie udany jest mi smutno i przykro oraz już nie mam zarodków . Lecz nie poddam się chce aby mój synek nie był sam .Proszę tylko mi nie smutać i nie współczuć tylko dać serduszka ! ♡ beta 2 dzisiaj więc ona spadała już w czwartek, ale co z tego ? Idę do przodu czekam na okres I jakbym miała się zadłużyć na całe życie to się zadluze ♡ nie uroniłam ani jednej łzy i nie uronię, bo zaczynam inaczej myśleć i się nie stresować, jeden transfer o niczym nie świadczy! Tak więc zaraz lecę po następna blastke, na cyklu pewnie sztucznym bo podejrzewam że niunia chciała się zaimplantowac ale nie miała warunków ogolnie czuje się bardzo dobrze psychicznie bo wiem że następne razy napewno się udadzą! ♡
kostka123
Fanka BB :)
Bardzo mi przykroNie stety muszę się podzielić z wami smutna informacją nie udało się . Dziś miałam 3werfikacje i HCG spadło do 1.0 . Jest mi przykro bo miałam nadzieję na 2 dziecko że mój synek nie będzie sam a tu klapa . Już nie mam zarodków .
Jeśli to Ci pomoże to jestem w podobnej sytuacji, tez już nie mam zarodków, ale się nie poddaje, będę szykować się do kolejnej stymulacji
Nie brałabym 5.2.3 z 5.2.1 może mieć słabsze lozysko. Trzy oznacza kilka komórek i słabo upakowanych. Z tego powstanie lozysko. Nawet jeżeli zarodek zdrowy to może lozysko być słabe. Jak zaimplantują się oba to może to działać na szkodę 5.1.2. Z drugiej strony może sie nie zaimplantować. Z jeszcze innej strony to były ciąże z zarodków o takiej klasie bliźniacze i było ok.A ja mam jeszcze pytanko jak uważacie mamy jeszcze jedną identyczna blastke 5.1.2 i druga 5.2.3 - jeszcze nie znam wyniku pgt ,Ale myślę że zdrowa jakby je wziac teraz razem ? Jak ma się nie udać to się nie uda I tyle może w następnym roku wtedy podejdziemy do następnej stymulacji i tyle , w między czasie może poszerzę diagnostykę o histereskopie itp teraz z dodatkowych procedur chce zapytać dzisiaj Pani dr o test UMA , o co jeszcze mogę zapytać?
Pamiętaj ze ciąże bliźniacze są z założenia wyższego ryzyka.
Trzymam kciuki cały czas !!Dziewczyny, pomyślcie dziś o mnie, proszę <3
Masz już wynik bety ?A ja mam jeszcze pytanko jak uważacie mamy jeszcze jedną identyczna blastke 5.1.2 i druga 5.2.3 - jeszcze nie znam wyniku pgt ,Ale myślę że zdrowa jakby je wziac teraz razem ? Jak ma się nie udać to się nie uda I tyle może w następnym roku wtedy podejdziemy do następnej stymulacji i tyle , w między czasie może poszerzę diagnostykę o histereskopie itp teraz z dodatkowych procedur chce zapytać dzisiaj Pani dr o test UMA , o co jeszcze mogę zapytać?
katharina203
Bardzo mi przykro...Nie stety muszę się podzielić z wami smutna informacją nie udało się . Dziś miałam 3werfikacje i HCG spadło do 1.0 . Jest mi przykro bo miałam nadzieję na 2 dziecko że mój synek nie będzie sam a tu klapa . Już nie mam zarodków .
Jednak ten sierpień wcale nie był szczęśliwy dla wielu z nas...
katharina203
Ile masz lat jak mogę spytać? Będziesz podchodzić jeszcze raz do całej procedury?Nie stety muszę się podzielić z wami smutna informacją nie udało się . Dziś miałam 3werfikacje i HCG spadło do 1.0 . Jest mi przykro bo miałam nadzieję na 2 dziecko że mój synek nie będzie sam a tu klapa . Już nie mam zarodków .
reklama
Właśnie to zauważyłam że mogłam jednak poczekać i się nie spieszyć .Bardzo mi przykro...
Jednak ten sierpień wcale nie był szczęśliwy dla wielu z nas...
Podziel się: