reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Proszę tylko mi nie smutać i nie współczuć tylko dać serduszka ! ♡ 😄😄😄 beta 2 dzisiaj więc ona spadała już w czwartek, ale co z tego ? Idę do przodu czekam na okres I jakbym miała się zadłużyć na całe życie to się zadluze ♡ nie uroniłam ani jednej łzy i nie uronię, bo zaczynam inaczej myśleć i się nie stresować, jeden transfer o niczym nie świadczy! Tak więc zaraz lecę po następna blastke, na cyklu pewnie sztucznym bo podejrzewam że niunia chciała się zaimplantowac ale nie miała warunków:( ogolnie czuje się bardzo dobrze psychicznie bo wiem że następne razy napewno się udadzą! ♡ 😇😊
Trzymaj tak . Ja jestem po 6 inseminacjach nie udanych lecz nie poddawałam się szłam dalej choć było trudno 2in vitro nie udane . Ciężko było lecz podnosiłam się i poszłam na 3zabieg in vitro okazał się udanym mam synka rocznego który jest moim oczkiem w głowie i patrząc na niego stwierdzam walka opłaca się . Chociaż 4zabieg in vitro okazał się nie udany jest mi smutno i przykro oraz już nie mam zarodków . Lecz nie poddam się chce aby mój synek nie był sam .

Nie stety muszę się podzielić z wami smutna informacją nie udało się . Dziś miałam 3werfikacje i HCG spadło do 1.0 . Jest mi przykro bo miałam nadzieję na 2 dziecko że mój synek nie będzie sam a tu klapa . Już nie mam zarodków .
Bardzo mi przykro😔
Jeśli to Ci pomoże to jestem w podobnej sytuacji, tez już nie mam zarodków, ale się nie poddaje, będę szykować się do kolejnej stymulacji

A ja mam jeszcze pytanko 😊 jak uważacie mamy jeszcze jedną identyczna blastke 5.1.2 i druga 5.2.3 - jeszcze nie znam wyniku pgt ,Ale myślę że zdrowa 😊 jakby je wziac teraz razem ? Jak ma się nie udać to się nie uda I tyle 😊 może w następnym roku wtedy podejdziemy do następnej stymulacji i tyle , w między czasie może poszerzę diagnostykę o histereskopie itp teraz z dodatkowych procedur chce zapytać dzisiaj Pani dr o test UMA , o co jeszcze mogę zapytać? :o
Nie brałabym 5.2.3 z 5.2.1 może mieć słabsze lozysko. Trzy oznacza kilka komórek i słabo upakowanych. Z tego powstanie lozysko. Nawet jeżeli zarodek zdrowy to może lozysko być słabe. Jak zaimplantują się oba to może to działać na szkodę 5.1.2. Z drugiej strony może sie nie zaimplantować. Z jeszcze innej strony to były ciąże z zarodków o takiej klasie bliźniacze i było ok.
Pamiętaj ze ciąże bliźniacze są z założenia wyższego ryzyka.

A ja mam jeszcze pytanko 😊 jak uważacie mamy jeszcze jedną identyczna blastke 5.1.2 i druga 5.2.3 - jeszcze nie znam wyniku pgt ,Ale myślę że zdrowa 😊 jakby je wziac teraz razem ? Jak ma się nie udać to się nie uda I tyle 😊 może w następnym roku wtedy podejdziemy do następnej stymulacji i tyle , w między czasie może poszerzę diagnostykę o histereskopie itp teraz z dodatkowych procedur chce zapytać dzisiaj Pani dr o test UMA , o co jeszcze mogę zapytać? :o
Masz już wynik bety ?

Nie stety muszę się podzielić z wami smutna informacją nie udało się . Dziś miałam 3werfikacje i HCG spadło do 1.0 . Jest mi przykro bo miałam nadzieję na 2 dziecko że mój synek nie będzie sam a tu klapa . Już nie mam zarodków .
Bardzo mi przykro...
Jednak ten sierpień wcale nie był szczęśliwy dla wielu z nas...

Ile masz lat jak mogę spytać? Będziesz podchodzić jeszcze raz do całej procedury?

Mam pytanie w którym dniu cyklu miałyście robiony transfer z zarodków mrożonych ???? Na lekach estrogen i lutinusa oraz luteinę pod język. Proszę niech napisze mi jak najwięcej osób bo jestem ciekawa .

reklama
Do góry