JestemMama!
Fanka BB :)
Już za godzinę będę miała swojego kropka właśnie jestem przed klinika trochę przed czasem ale co najważniejsze tym razem mam dowód ze sobą@Brakujemiwiary całym z Tobą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już za godzinę będę miała swojego kropka właśnie jestem przed klinika trochę przed czasem ale co najważniejsze tym razem mam dowód ze sobą@Brakujemiwiary całym z Tobą
Powodzenia Kochana! :*Już za godzinę będę miała swojego kropka właśnie jestem przed klinika trochę przed czasem ale co najważniejsze tym razem mam dowód ze sobą
trzymam mocno kciuki i wierzę że ten transfer będzie tym najszczęśliwszym! Zasłużyłaś na Kochana!Już za godzinę będę miała swojego kropka właśnie jestem przed klinika trochę przed czasem ale co najważniejsze tym razem mam dowód ze sobą
Dziękujętrzymam mocno kciuki i wierzę że ten transfer będzie tym najszczęśliwszym! Zasłużyłaś na Kochana!
OMG skąd to wytrzasnełaś ??Look at THIS
Troll wypisuje do wszystkich do mnie pisa czy mam problem z zajściem w ciąże dobrze trafił na forum o niepłodnościLook at THIS
Gosciu mi napisał na privOMG skąd to wytrzasnełaś ??