Coffe18
Fanka BB :)
Ja wierze , ze rodzic który wie czym jest niepłodność , jak trudna i kosztowna drogę trzeba przejść … nie wykorzysta tego w nieczysty sposób . Sama pieniążki wpłaciłam i jestem z tego dumna ze przyczynie się do tej rozprawy … żeby te dziady raz na zawsze zrozumieli i popamiętali ze dotykają ludzkie emocje , tragedie , uczucia .Jasne ja tez mam nadzieje się mylic ale wszyscy wiemy jak ten nasz świat funkcjonuje i nie ma żadnych świętości. Chodzi mi głównie o to ze w momencie gdy zebrał kwotę potrzebna na pozew powinien zamknąć zbiórkę a ciągnie ile się da. W jaki sposób przekaże te pieniądze parom niepłodnym ? Pod względem prawnym nie jest to takie proste. Ludzie bez sensu wpłacają na cel który dawno został osiągnięty. 300 tys to kwota która mogłaby pomoc dziesiątkom par- a prawda jest taka ze zbiórek na leczenie jest bardzo wiele a nikt tam nie wpłaca
Gosciu jest prześwietlony . Udostępnia swoje prywatne konta . Zbiórka jest zweryfikowana dowodem osobistym - gdyby mijało się to z prawda ludzie by gościa zjedli żywcem . Tak czy siak czas wszystki zweryfikuje .
Ze zbiórek pieniędzy tez się tak nagle do ręki nie dostaje . Trzeba mieć to raczej wszystko udokumentowane i wykorzystane na cel w zbiórce wymieniony . Wierze, ze tak jak ten Pan napisał przekaże resztę pieniążków dla osob które na leczenie najzwyczajniej nie stać . Nie jestem łatwowierna ale nie sadze ze ten pan po własnej przebytej drodze do szczęścia zwanego dzieckiem mógłby w perfidny sposób zagrać na uczuciach i emocjach tysiąca osób ….