reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

hej zadowolona jesteś z tej kliniki ? ☺️
Pewnie każda, której się udało będzie zadowolona z kliniki ( ja obecnie kończę 15 tc ❤️) ale rzeczywiście jestem zadowolona z kliniki. Zawsze kiedy potrzebowałam był kontakt z Panią Doktor (nawet teraz pisze, jak ciąża) wszystko jasno było tłumaczone, wizyty i transfer były w sb, a jak nie było mojej Pani Doktor to czułam się zaopiekowana przez innego doktora. I nigdy nie miałam poczucia, że jesteśmy naciągani na jakieś dodatkowe badania. Nawet, jak przy stymulacji Do kliniki trafiliśmy w kwietniu ubiegłego roku.

reklama
Dokladnie ...
Moj nie mąż np poszedł w siłownię...
Cwiczy 5 razy w tyg i to ostro ...
Może właśnie w ten sposób rozładowuje to wszystko co nas spotkało ...
Strasznie balam się powrotu do pracy ...
Wszyscy wiedzieli a pracuje w dużej firmie ale nikt nie pytał, nikt nie roztrząsał... a tego balam się bardzo ...

Ja właśnie taki spokój otrzymuje od Tynusia 😇
I to nie jest tak ze wpadam tu i jestem mega silna ... tak nie jest... ale jak juz wcześniej pisałam: póki nadzieją i wiara jest będę działać 😍 a z pomocą mojego małego człowieczkiem u góry musi się magia zadziać 🤩

Czego życzę nam wszystkim🥰

Dziękuję za wsparcie to bardzo ważne dla mnie ❤
Pamiętam jak pisałaś o diagnozie.... Każdy wierzył że to jakaś pomyłka, albo wadę uda się zoperować po porodzie. Tak bardzo w to wierzyłam. Jak przeczytałam że Twój synek zmarł w dniu kiedy moje maluchy się rodziły to nie mogłam powstrzymać łez. Tak strasznie mi przykro, to jest cholernie niesamowite. Jesteś bardzo bardzo dzielną kobietą, nie wyobrażam sobie co przeszłaś 😭🙁 życzę Ci bliźniaków ❤️❤️ niech los wynagrodzi Ci każdą wylaną łzę. Trzymaj się ciepło 💖

Pamiętam jak pisałaś o diagnozie.... Każdy wierzył że to jakaś pomyłka, albo wadę uda się zoperować po porodzie. Tak bardzo w to wierzyłam. Jak przeczytałam że Twój synek zmarł w dniu kiedy moje maluchy się rodziły to nie mogłam powstrzymać łez. Tak strasznie mi przykro, to jest cholernie niesamowite. Jesteś bardzo bardzo dzielną kobietą, nie wyobrażam sobie co przeszłaś 😭🙁 życzę Ci bliźniaków ❤️❤️ niech los wynagrodzi Ci każdą wylaną łzę. Trzymaj się ciepło 💖
niesprawiedliwe miało być a nie niesamowite 😤 głupi słownik!!!!

Ooo tak pamietam Cie 🥰 Super ze blizniakom się udało🥰. Tymus urodzil się 26 stycznia. Zmarł 15 kwietnia w dzień śmierci Panskiej... baaa nawet godzinie. Dziekuje Ci Kochana, wierze... , mocno w to wierzę że dla każdej z nas wkoncu światełko zaświeci🥰 cudownie jest wrócić po kilkunastu miesiącach i słyszeć ze tak wielu dziewczynom się udało 😍😍😍 to tak mega napawa optymizmem 😍

Nie krępuj trzymać się mocno kciuków za bliźniaki 😍 zawsze o nich marzyłam 😍 tymczasem Bog zesłał mi starego który ma brata bliźniaka😉

Hej, dziewczyny nie jestem w stanie przeczytac wszystkich stron z watku, chcialabym sie dowiedziec czy ktoras z Was korzystala z komorek dawczyni ? To moja jedyna szansa 😞

post pisze:
@katharina203[/USER]
Łatwo się to pisze ale w rzeczywistości jest bardzo ciężko... mysl pozytywnie .
Wszystko teraz w rękach Boga 🥰
❤Zrob coś dla siebie . Może wyjdz na jakieś ciacho , lody ? Spacer - tak żeby się troszkę odstresować 🥰
Kiedy testujemy ?
Trzymam kciuki 🥰

We wtorek...tak ciężko jest o czymś innym myśleć...jedyne o czym myślę to to że nic nie czuje...żadnego kłucia w jajnikach...żadnego bólu w podbrzuszu...

reklama
Do góry