reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

We wtorek...tak ciężko jest o czymś innym myśleć...jedyne o czym myślę to to że nic nie czuje...żadnego kłucia w jajnikach...żadnego bólu w podbrzuszu...
nie ma sobie co wmawiać ani doszukiwać... co kobieta to inne objawy baaa nawet każda ciąża jest inna . Jedne czuja inne nie , dziewczyn tu rodzily które nie miały zupełnie objawów, inne mega krwawiły, inne leżały bo bolało... Wszystko się okaże za jakiś czas . Trzymam kciuki 😍

reklama
Dziewczyny, jako że dużo z Was już transfer ma za sobą mam pytanie, jutro zabieramy naszą śnieżynkę do domu, a od dwóch dni brzuch mnie boli jak na okres, czy polecacie wziac nospe przed transferem i czy to normalne ze boli jak na okres ? Jutro będzie 18dc , cykle mam 27 28 dniowe, ten teraz cykl trwał wyjątkowo 33 dni, ale to 2 gi po punkcji , więc pewnie organizm dochodził do siebie jeszcze

Dziewczyny, jako że dużo z Was już transfer ma za sobą mam pytanie, jutro zabieramy naszą śnieżynkę do domu, a od dwóch dni brzuch mnie boli jak na okres, czy polecacie wziac nospe przed transferem i czy to normalne ze boli jak na okres ? Jutro będzie 18dc , cykle mam 27 28 dniowe, ten teraz cykl trwał wyjątkowo 33 dni, ale to 2 gi po punkcji , więc pewnie organizm dochodził do siebie jeszcze
Ja mam na zapas przepisany lek w stylu Nospy i lek na bazie paracetamolu...

Zdecydowanie weź nospe albo scopolan już nawet dziś i koniecznie jutro 3x1. I kilka dni po transferze też. Wszelkie bóle i skurcze nie są wskazane. Ja brałam też relanium, ale jest niestety na receptę.
Powodzenia ✊

Ja nawet w dniu transferu nospe brałam . Lepiej żeby żadnych skurczy nie było.

Dokladnie ...
Moj nie mąż np poszedł w siłownię...
Cwiczy 5 razy w tyg i to ostro ...
Może właśnie w ten sposób rozładowuje to wszystko co nas spotkało ...
Strasznie balam się powrotu do pracy ...
Wszyscy wiedzieli a pracuje w dużej firmie ale nikt nie pytał, nikt nie roztrząsał... a tego balam się bardzo ...

Ja właśnie taki spokój otrzymuje od Tynusia 😇
I to nie jest tak ze wpadam tu i jestem mega silna ... tak nie jest... ale jak juz wcześniej pisałam: póki nadzieją i wiara jest będę działać 😍 a z pomocą mojego małego człowieczkiem u góry musi się magia zadziać 🤩

Czego życzę nam wszystkim🥰

Dziękuję za wsparcie to bardzo ważne dla mnie ❤
Miałam dokładnie te same obawy. Co prawda nie do wszystkich, ale co do większości osób zaskoczyłam się pozytywnie.
Ja z kolei uciekałam w pracę, samorozwój. Później jak kolejne transfery nie kończyły się ciąża zaczęliśmy dużo podróżować i spełniać nawet te najbardziej szalone marzenia. Ale w końcu i na spełnienie tego najważniejszego marzenia nadszedł czas. 🥰👨‍👩‍👧‍👦

Masz najlepsze możliwe wsparcie i Ty spelnisz swoje marzenie 🤗😇 z kolejnym cyklem podchodzisz już do transferu ?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry