reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

We wtorek...tak ciężko jest o czymś innym myśleć...jedyne o czym myślę to to że nic nie czuje...żadnego kłucia w jajnikach...żadnego bólu w podbrzuszu...
nie ma sobie co wmawiać ani doszukiwać... co kobieta to inne objawy baaa nawet każda ciąża jest inna . Jedne czuja inne nie , dziewczyn tu rodzily które nie miały zupełnie objawów, inne mega krwawiły, inne leżały bo bolało... Wszystko się okaże za jakiś czas . Trzymam kciuki 😍

reklama
Dziewczyny, jako że dużo z Was już transfer ma za sobą mam pytanie, jutro zabieramy naszą śnieżynkę do domu, a od dwóch dni brzuch mnie boli jak na okres, czy polecacie wziac nospe przed transferem i czy to normalne ze boli jak na okres ? Jutro będzie 18dc , cykle mam 27 28 dniowe, ten teraz cykl trwał wyjątkowo 33 dni, ale to 2 gi po punkcji , więc pewnie organizm dochodził do siebie jeszcze

Dziewczyny, jako że dużo z Was już transfer ma za sobą mam pytanie, jutro zabieramy naszą śnieżynkę do domu, a od dwóch dni brzuch mnie boli jak na okres, czy polecacie wziac nospe przed transferem i czy to normalne ze boli jak na okres ? Jutro będzie 18dc , cykle mam 27 28 dniowe, ten teraz cykl trwał wyjątkowo 33 dni, ale to 2 gi po punkcji , więc pewnie organizm dochodził do siebie jeszcze
Ja mam na zapas przepisany lek w stylu Nospy i lek na bazie paracetamolu...

Zdecydowanie weź nospe albo scopolan już nawet dziś i koniecznie jutro 3x1. I kilka dni po transferze też. Wszelkie bóle i skurcze nie są wskazane. Ja brałam też relanium, ale jest niestety na receptę.
Powodzenia ✊

Ja nawet w dniu transferu nospe brałam . Lepiej żeby żadnych skurczy nie było.

Dokladnie ...
Moj nie mąż np poszedł w siłownię...
Cwiczy 5 razy w tyg i to ostro ...
Może właśnie w ten sposób rozładowuje to wszystko co nas spotkało ...
Strasznie balam się powrotu do pracy ...
Wszyscy wiedzieli a pracuje w dużej firmie ale nikt nie pytał, nikt nie roztrząsał... a tego balam się bardzo ...

Ja właśnie taki spokój otrzymuje od Tynusia 😇
I to nie jest tak ze wpadam tu i jestem mega silna ... tak nie jest... ale jak juz wcześniej pisałam: póki nadzieją i wiara jest będę działać 😍 a z pomocą mojego małego człowieczkiem u góry musi się magia zadziać 🤩

Czego życzę nam wszystkim🥰

Dziękuję za wsparcie to bardzo ważne dla mnie ❤
Miałam dokładnie te same obawy. Co prawda nie do wszystkich, ale co do większości osób zaskoczyłam się pozytywnie.
Ja z kolei uciekałam w pracę, samorozwój. Później jak kolejne transfery nie kończyły się ciąża zaczęliśmy dużo podróżować i spełniać nawet te najbardziej szalone marzenia. Ale w końcu i na spełnienie tego najważniejszego marzenia nadszedł czas. 🥰👨‍👩‍👧‍👦

Masz najlepsze możliwe wsparcie i Ty spelnisz swoje marzenie 🤗😇 z kolejnym cyklem podchodzisz już do transferu ?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry