reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

hej zadowolona jesteś z tej kliniki ? ☺️
Pewnie każda, której się udało będzie zadowolona z kliniki ( ja obecnie kończę 15 tc ❤️) ale rzeczywiście jestem zadowolona z kliniki. Zawsze kiedy potrzebowałam był kontakt z Panią Doktor (nawet teraz pisze, jak ciąża) wszystko jasno było tłumaczone, wizyty i transfer były w sb, a jak nie było mojej Pani Doktor to czułam się zaopiekowana przez innego doktora. I nigdy nie miałam poczucia, że jesteśmy naciągani na jakieś dodatkowe badania. Nawet, jak przy stymulacji Do kliniki trafiliśmy w kwietniu ubiegłego roku.

reklama
Dokladnie ...
Moj nie mąż np poszedł w siłownię...
Cwiczy 5 razy w tyg i to ostro ...
Może właśnie w ten sposób rozładowuje to wszystko co nas spotkało ...
Strasznie balam się powrotu do pracy ...
Wszyscy wiedzieli a pracuje w dużej firmie ale nikt nie pytał, nikt nie roztrząsał... a tego balam się bardzo ...

Ja właśnie taki spokój otrzymuje od Tynusia 😇
I to nie jest tak ze wpadam tu i jestem mega silna ... tak nie jest... ale jak juz wcześniej pisałam: póki nadzieją i wiara jest będę działać 😍 a z pomocą mojego małego człowieczkiem u góry musi się magia zadziać 🤩

Czego życzę nam wszystkim🥰

Dziękuję za wsparcie to bardzo ważne dla mnie ❤
Pamiętam jak pisałaś o diagnozie.... Każdy wierzył że to jakaś pomyłka, albo wadę uda się zoperować po porodzie. Tak bardzo w to wierzyłam. Jak przeczytałam że Twój synek zmarł w dniu kiedy moje maluchy się rodziły to nie mogłam powstrzymać łez. Tak strasznie mi przykro, to jest cholernie niesamowite. Jesteś bardzo bardzo dzielną kobietą, nie wyobrażam sobie co przeszłaś 😭🙁 życzę Ci bliźniaków ❤️❤️ niech los wynagrodzi Ci każdą wylaną łzę. Trzymaj się ciepło 💖

Pamiętam jak pisałaś o diagnozie.... Każdy wierzył że to jakaś pomyłka, albo wadę uda się zoperować po porodzie. Tak bardzo w to wierzyłam. Jak przeczytałam że Twój synek zmarł w dniu kiedy moje maluchy się rodziły to nie mogłam powstrzymać łez. Tak strasznie mi przykro, to jest cholernie niesamowite. Jesteś bardzo bardzo dzielną kobietą, nie wyobrażam sobie co przeszłaś 😭🙁 życzę Ci bliźniaków ❤️❤️ niech los wynagrodzi Ci każdą wylaną łzę. Trzymaj się ciepło 💖
niesprawiedliwe miało być a nie niesamowite 😤 głupi słownik!!!!

Ooo tak pamietam Cie 🥰 Super ze blizniakom się udało🥰. Tymus urodzil się 26 stycznia. Zmarł 15 kwietnia w dzień śmierci Panskiej... baaa nawet godzinie. Dziekuje Ci Kochana, wierze... , mocno w to wierzę że dla każdej z nas wkoncu światełko zaświeci🥰 cudownie jest wrócić po kilkunastu miesiącach i słyszeć ze tak wielu dziewczynom się udało 😍😍😍 to tak mega napawa optymizmem 😍

Nie krępuj trzymać się mocno kciuków za bliźniaki 😍 zawsze o nich marzyłam 😍 tymczasem Bog zesłał mi starego który ma brata bliźniaka😉

Hej, dziewczyny nie jestem w stanie przeczytac wszystkich stron z watku, chcialabym sie dowiedziec czy ktoras z Was korzystala z komorek dawczyni ? To moja jedyna szansa 😞

post pisze:
@katharina203[/USER]
Łatwo się to pisze ale w rzeczywistości jest bardzo ciężko... mysl pozytywnie .
Wszystko teraz w rękach Boga 🥰
❤Zrob coś dla siebie . Może wyjdz na jakieś ciacho , lody ? Spacer - tak żeby się troszkę odstresować 🥰
Kiedy testujemy ?
Trzymam kciuki 🥰

We wtorek...tak ciężko jest o czymś innym myśleć...jedyne o czym myślę to to że nic nie czuje...żadnego kłucia w jajnikach...żadnego bólu w podbrzuszu...

reklama
Do góry