eij
Fanka BB :)
Transferujesz od razu te dwa ?Ok dodzwoniłam się. Jutro transfer !!! 2 się super rozwijają a 1 niestety odpadł. Więc dobry wynik jak na 3 komórki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Transferujesz od razu te dwa ?Ok dodzwoniłam się. Jutro transfer !!! 2 się super rozwijają a 1 niestety odpadł. Więc dobry wynik jak na 3 komórki
Nieee. Ja miałam bardzo ciężka ciążę z synkiem. Leżąca, zagrożone przedwczesnym porofem, od 20 tc skurcze i skrócenie szyjki plus nie pozwolą mi ze względu na to, że jestem drobna kobietka. Chciałabym ale no nie da rady, za duże ryzykoTransferujesz od razu te dwa ?
Rozumiem, trzymam kciuki za udany transferNieee. Ja miałam bardzo ciężka ciążę z synkiem. Leżąca, zagrożone przedwczesnym porofem, od 20 tc skurcze i skrócenie szyjki plus nie pozwolą mi ze względu na to, że jestem drobna kobietka. Chciałabym ale no nie da rady, za duże ryzyko
Genialnie, gratulacje i trzymam kciuki za transfer ;*Ok dodzwoniłam się. Jutro transfer !!! 2 się super rozwijają a 1 niestety odpadł. Więc dobry wynik jak na 3 komórki
Ja miałam 7 z czego 6 się zapłodniło a finalnie zostały 2Mi dziś pobrali 7 na punkcji . mam nadzieję że coś z tego będzie
Piękny wynikMi dziś pobrali 7 na punkcji . mam nadzieję że coś z tego będzie
dziękitrzeba kupując śrubować wyciągnąć wewnętrzny najmniejszy listek ze środka pióropuszu. Jak łatwo wychodzi to powinien być dojrzały.
Z jednej strony super ze sa dojrzałe komorki gotowe do zapłodnienia.U mnie ze wstępnych informacji wynika, że pobrali 19 komórek ale tylko 6 jest dojrzałych i nadających się do zapłodnienia. Jeszcze czekam na wizytę u lekarza to pewnie dowiemy się więce