reklama
katharina203
Fanka BB :)
Hehe...ja pije...Tak to też, niestety przy metforminie nie można alkoholu
katharina203
Ja wino pije notorycznie ...drinki z whisky tez sie znajdzie...jestem na metforminie...brałam też victoze...nikogo nie namawiam...ale jest okTo nie jest "bardzo" niebezpieczne.
Ryzyko przy wszystkim jest, znam alkoholików na metforminie.
Wiadomo, że nie pije na raz butelki tego wina ale lampkę jak najbardziej (tabletkę biorę po np 2 godzinach).
*na początku jak zaczęłam brać nawet łyka piwa nie wypiłam, co najlepsze np w sioforze (też metformina) jest napisane, żeby nie brać w przypadku "nadużywania alkoholu"
Nelka85
Ja przed in vitro to nalewki swoje.Ja wino pije notorycznie ...drinki z whisky tez sie znajdzie...jestem na metforminie...brałam też victoze...nikogo nie namawiam...ale jest ok
Lubię do tego stopnia, że robiłam nawet z mrożonych owoców z marketu
Wino przed też piłam ale mniej
L
Lebkuchen_mum
Gość
Wszystko naraz a orzechy brazylijskie ale migdały też.Czyli co najlepsze na endo: wino, ananas, suszone morele, awokado, orzechy (jakie?) ?
Sztuczny cykl nie wypalił, będziemy próbowali na naturalnym, więc go chcę naturalnie stymulować
L
Lebkuchen_mum
Gość
Obudziłam się z takim stresem, że tragedia. Od 8 bede dzwonić do embriologa. Błagam żeby odebrali bo już dłużej z nerwów nie wytrzymam
Wczoraj na tydzień przyjechał do mnie tata z bratem to mi trochę pomogą z synkiem i spędzimy miło czas. Mama niestety nie dostała urlopu a siostra to nie opuszcza naqet swojej jaskini...ba! Ona nawet rolet w pokoju nie podnosi
Wczoraj na tydzień przyjechał do mnie tata z bratem to mi trochę pomogą z synkiem i spędzimy miło czas. Mama niestety nie dostała urlopu a siostra to nie opuszcza naqet swojej jaskini...ba! Ona nawet rolet w pokoju nie podnosi
Ice41
dzięki , muszę zmienić dietę akurat żadnej z tych rzeczy nie lubięWszystko naraz a orzechy brazylijskie ale migdały też.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ananas pamiętaj, że razem z tym twardym gumowatym środkiemdzięki , muszę zmienić dietę akurat żadnej z tych rzeczy nie lubię
reklama
nieagatka
i tylko dojrzaly i do 3 dni po transferze max.Ananas pamiętaj, że razem z tym twardym gumowatym środkiem
Podziel się: