Ice41
Fanka BB :)
Ananas pamiętaj, że razem z tym twardym gumowatym środkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ananas pamiętaj, że razem z tym twardym gumowatym środkiem
dziękii tylko dojrzaly i do 3 dni po transferze max.
Ponieważ tego nie jem, to nie wiem. Jak sprawdzić, czy ananas jest dojrzały?i tylko dojrzaly i do 3 dni po transferze max.
trzeba kupując śrubować wyciągnąć wewnętrzny najmniejszy listek ze środka pióropuszu. Jak łatwo wychodzi to powinien być dojrzały.Ponieważ tego nie jem, to nie wiem. Jak sprawdzić, czy ananas jest dojrzały?
Dlaczego tylko do 3 dni po transferze?i tylko dojrzaly i do 3 dni po transferze max.
potem może wywoływać mikro skurczeDlaczego tylko do 3 dni po transferze?
Coś było, ze potem może wywołać małe skurcze macicy i utrudnić implantacje. Ja bym jadła tylko do dnia transferu. Btw próbowałam przy pierwszym transferze i poza tym, ze język mi zesztywnial ( chyba jestem uczulona na ananasa ) ciąży nie było. Przy ostatnim udanym nic nie cudowalam, żadnych win, ananasów, orzechów już miałam po dziurki w nosie itp a endometrium było piękne.Dlaczego tylko do 3 dni po transferze?
ja przed transferem tylko wino i migdały, po nie jadłam ananasa bo balam się skurczy jednak albo że będzie niedojrzaly... dziś koncze 27tc.Coś było, ze potem może wywołać małe skurcze macicy i utrudnić implantacje. Ja bym jadła tylko do dnia transferu. Btw próbowałam przy pierwszym transferze i poza tym, ze język mi zesztywnial ( chyba jestem uczulona na ananasa ) ciąży nie było. Przy ostatnim udanym nic nie cudowalam, żadnych win, ananasów, orzechów już miałam po dziurki w nosie itp a endometrium było piękne.